RSS

Mitől csábosak a homokóra alkatú nők?

írta: Rucik.hu ; 2010.11.16. 15:47

Elég nehéz úgy írni a homokóra testalkatról, hogy közbe ne kerüljön egy kis irigység is az írásomba! Képzeld el, egy év elején végzett amerikai felmérés szerint ennek a testalkatnak a látványa ugyanolyan hatást vált ki a férfiak fejében, mint a kábítószer. Elképesztő mi? Úgyhogy remélem, te sem hiszel abban a butaságban, hogy a férfiak a vékony, lapos nőket szeretik!
Szerencsés alkat vagy már csak azért is, mert a melleid és a popsid egyaránt hangsúlyozhatod. De ez nem jelenti azt, hogy mától köldökig érő kivágással és miniszoknyával járj dolgozni, csak azért, mert megteheted! :)

Összeszedtük neked, mi az, amivel mégis elronthatod a tökéletes adottságaidat! Mert azért ilyen is akad! Akkor vegyük szépen alapul Scarlett Jonhanssont és Naomi Cambellt.  Na meg persze a mellényúlásaikat! És ne érts félre, én nem kifikázni szeretném őket, meg csámcsogni azon, hogy néznek ki, hanem megmutatni azt, hogy még a legjobb alakot is el lehet rontani egy rosszul megválasztott szereléssel! Akkor lássuk:



Alapvetően nem mondanám azt, hogy ez a szerelés nagyon gáz. (Jó, a cipő talán tényleg az). De miért elégednél meg a „futottak még” kategóriával, ha sokkal jobb is lehetnél?! Most hagyjuk a színeket (tény, hogy elég unalmas a színvilág), az én legnagyobb problémám ezzel a bő kabáttal és pólóval van. Sehol egy fránya karcsúsított varrás, olyan, mintha a barátja szekrényéből kapta volna elő a zakót. Vagyis tökre nem nőies! Ha valakinek homokóra alkata van, és zakót vesz, derekát feltétlenül hangsúlyozza egy csinos, karcsúsított szabással.

 



Ezzel a ruhával nagyjából ugyanaz a probléma, mint az előzővel. A kardigán túl bő, a nadrág túl bő, az óriási táska pedig sem a cipővel, sem a ruhával nem megy. Mi ebből a tanulság? Ne hagyd, hogy a barátod túlöltözzön! :)

 

 

 

Én elhiszem, hogy néha jó fittyet hányni a divatra és CSAKAZÉRTIS kényelmes ruhákba bújni, de a kényelmes és a csinos jelzők nem feltétlenül egymás ellentétjei! Az óriási táska leginkább azoknak előnyös, akiken van némi súlyfelesleg. És különben is, egy ekkora táskában hogy találod meg a szájfényed? Minél több réteg ruhát veszel magadra, testalkatod annál tömzsibbnek fog hatni! Ha szereted a réteges öltözködést, akkor azokat a pulcsikat, amelyekbe eleve belevarrták az inget, pont neked találták ki!

 

Nem sok minden van, de azért ezeket érdemes kerülnöd:
• Bő ruhák, melyek eltakarják az előnyös domborulatokat!
• Nagy, nyomott mintás felsők és blúzok, fodrokkal, mert agyoncsapják az alakot.
• Rövid, mini szoknyák, melyek gömbölyűbbnek mutatnak.

Ezek voltak a NE TEDD szerelések, és akkor most jöjjenek a tuti szerkók!

 

 

Ugye, ugye Scarlett, van neked otthon karcsúsított zakód! :) Egy ilyen kabátkában érvényesül leginkább a homokóra forma. A válltömés szintén jó választás! A zakó gombja pont a derék legkeskenyebb részen található, aztán újra bővül, így ügyesen megmutatja az alakot! A mellek és a csípő ívét egyaránt!

 

 

V kivágás, derékhangsúlyos öv, csípőn szűk nadrág. Ezek mind mind épp a neked való ruhák! Szépen megmutatják a melleid, a csinos derekad és a formás hátsód! Hát kell ennél több? :)

 

 

 

Itt elsősorban a szoknyahosszra hívnám fel a figyelmed! Térd fölé ér, mégsem annyira rövid, hogy mindenki őt bámulja! A formás, izmos lábakat ügyesen sejteti! Bár Naomi hosszú combjait elnézve, ez a szoknya nekem valószínűleg bokámig érne! :D De ha szoknyát veszel, az épp a térd fölött néhány centivel érjen véget.

 

 

Akkor összefoglalva, mi az előnyös számodra:
• V nyakú pulóver, mert kiemeli a mellek szépségét!
• Ceruzaszoknya, ami kiadja a csípő kerekségét.
• Az átkötős felsők dekoltázst hangsúlyozzák, ami a te alkatod esetén jó választás!
• Viselj laza, bő ujjú inget, hogy a tekinteteket a dekoltázsodra és derekadra vond egyaránt.
• Nagyon fontos a megfelelő méretű melltartó, ami tartást biztosít szép melleid számára.
• Egy szélesebb övvel felhívhatod a figyelmet vékony derekadra.
 

Lássuk ezeket egy konkrét szerelésben összeállítva a rucik.hu-ról.

 

 

Itt van például ez a csini tunika, amit ha elég merész vagy, akár egy harisnyával is felveheted miniruhaként. Én azért ajánlanék hozzá egy hasonlóan jópofa leggingst a hétköznapokra! A naci flitteres, nem csak egy szimpla pamut nadrág, épp annyira rafkós, hogy feltűnő legyél, de nem fogsz úton útfélen csillogni benne! Ezek a kiegészítők pedig remekül feldobják a szerelésed: egy kis köves gyűrű, nagy, karika fülbevaló és egy széles deréköv, na meg persze egy imádnivaló bokacipő!:) (a cipő és az öv sajnos nem kapható nálunk. :()

 

 

 

 

szólj hozzá : tipp divat homokóra típus testalkat

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr832452677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása