RSS

Hogyan válassz magadnak ruhát, ha a testalkatod hamvas körtéhez hasonlít? :)

írta: Rucik.hu ; 2010.11.15. 13:01

Egy korábbi bejegyzésben már részletesen elkülönítettük a különböző testalkattípusokat (ne feledd, szinte mindenki kevert típus!), úgyhogy most részletesebben azt vesszük górcső alá, hogyan öltözködj, ha combos-popsis vagy. Ne zavarjon, hogy a csípőd szélesebb, néhány ügyes trükkel zseniálisan ellensúlyozhatod az apró aránytalanságokat! Nézz meg egy brazil táncosnőt! Igazi keményhúsú díva mindegyik!:) És nem pálcika lábai vannak, hanem széles, nőies csípője! Úgyhogy csak legyél büszke a testedre! :)

Először vegyük számba, mi az, amit NE TEGYÉL, ha széles csípőd van! Valljuk be, minden azért nem áll jól neked sem!

A két legismertebb híresség, akiknek ilyen testalkata van, az Beyonce és Jennifer Lopez! Ugye, hogy mindketten milyen hihetetlenül nőiesek és csinosak?! Azért nekik is volt már pár mellékapálásuk a divat terén… Úgyhogy az ő példájukon keresztül mutatnám be először azt, mi az, ami nem előnyös számodra, ha ilyen testalkatod van!


Ezen a képen jól látható, hogy Beyoncenak nagyon szép, hangsúlyos a derékvonala, ugyanakkor széles a csípője és vastagabbak a combjai. A lábhoz tapadó leggings még erősebbnek mutatja a combokat, nem beszélve arról a kis fodros szoknyácskáról, ami szintén rápakol még néhány centit a csípőre! A bokacsizmát már ne is említsük, vastagítja a lábat a szoros nadrággal! Bármennyire is divatosak a leggingsek, ha combjaid kicsit erősebbek, akkor ne hord őket rövid szoknyával vagy shorttal!

 

Az amúgy is széles csípőt nem szerencsés tovább erősíteni egy ilyen ruhával! A sellőfazon remekül kiemeli a popsi ívét, de itt inkább kötözött sonkára emlékeztet az énekesnő! :) A sellőruhák csak vékony, homokóra formájú nőknek való!
A fényes szaténnel és a selyemmel is érdemes csínján bánni pluszkilók esetén. Mindkettő kövérít, legfeljebb felsőrészként hordható, nadrágként, szoknyaként semmiképp sem ezzel az alkattal!

 

 

De, hogy szó essék Jenniferről is… az amúgy is gömbölyű csípőn ez a habos-babos ruha ….hááát…az arányokat még inkább eltúlozza, ráadásul mindenkinek azonnal a széles csípő, és nem a szépen kidolgozott kar, vagy a vékony derék tűnik fel!
 

 

 

A két hölgy szemlátomást gyönyörű idomokkal rendelkezik, de minden nőnek a testalkatának megfelelően kell ruhát választani, és máris centikkel keskenyebb lehet itt, és centikkel kerekebb ott!:) Hidd el, ez egyáltalán nem ördöngősség! Néhány apró trükk mindössze! Fogd ezt fel úgy, mint egy puzzle-t!:)

Akkor összefoglalnám neked képek nélkül, mit érdemes a fent említetteken kívül kerülnöd:
1. A szoros, répaszárú nadrágokat!
2. A túlságosan szűk fazonú dzseki még nagyobbnak mutatja a feneket, inkább ne erőltesd!
3. A hajtókás, félhosszú nadrágokban vastagabbnak tűnik a comb. Azt meg ugye nem szeretnénk?:)
4. Kerüld a világos nadrágokat, szoknyákat!
5. Térd fölött érő szoknyák még inkább vastagítják a combot. Hagyd a minit másra, engem vigyél fel a padlásra! :D Ja ez egy másik vers!:)
6. A feltűnő, színes harisnyák sem túl előnyösek.
7. A csípőig érő blúzok is a pont legrosszabb helyen szélesítenek!
8. A cicanadrágot, illetve a leggings-et sem épp neked találtál ki sajnos!

Na de akkor mi az, ami fantasztikusan áll rajtad? Mert ugye az is akad bőven!:)

Ez a ruha telitalálat! Az empire szabású ruhák mell alatti szabásvonallal készülnek, fölül testhez állók, alul fokozatosan bővülnek. Ezáltal a keblekre terelik a figyelmet, és ügyesen leplezik a csípő, illetve az alsótest súlytöbbletét. A lágy esésű anyagok pedig ügyesen elrejtik a problémás területeket!

 

 

Ceruzaszoknya ezzel a derékhangsúlyos övvel…igazán csinos! :) A V nyakkivágás előnyösen nyújtja az alakot, de ha túl pici a melled, akkor annyira nem jó választás. A széles öv a derékon nagyon szép homokóra alakot varázsol. Egy teljesen szűk ceruzaszoknyával, amely a térd irányában szűkebb, formásabbá teheted a csípődet. Ha magasított derekú szoknyát, vagy nadrágot választasz, szintén hasonló hatást érhetsz el.

 

 

A laza szabású, élére vasalt farmernadrág, ráadásul, még sötét színű is…tökéletes választás! A bővebb szár elvonja a figyelmet az erőteljesebb felsőcombról, így az néhány centivel keskenyebbnek tűnik! A világos blúz, pedig tökéletes kontrasztot teremt a sötét nadrággal, a figyelmet pedig egyből a vékony derékra és a szép arcra tereli!:) Ügyes, ugye? :)

 

 

Mi áll még jól neked?

1. Mostanában nagyon divatosak a puffos ujjú dzsekik, kardigánok! Szélesebbé teszi a válladat, így az arányok kiegyenlítődnek! Telitalálat! :)
2. Különleges nyakkivágású ingekkel, pólókkal nem nyúlhatsz mellé!
3. A keresztmintás anyagok a felsőtesten szintén kiegyenlítik az apró aránytalanságot!
4. Előnyösek a hosszított, illetve a rövidke blézerek egyaránt! A hosszított zakó eltünteti a nagy popsit, a rövid kabátka – ha nem túl szűk - kiemeli a vékonyabb derekat!
5. Hordj magas sarkút, ha szépen tudsz benne járni! Hosszabbnak és vékonyabbnak tűnik benne a lábad!  A hosszú combok szexisek, nem de bár! :)
6. Válassz nyugodtan feltűnő kiegészítőket!
7. Nagy mintás, élénk színű anyagból készült, részlet gazdag blúzok és felsőrészek, amelyek vonzzák a tekintetet. :)

Ne feledd, a testalkatod alapvetően nem tudod megváltoztatni, de megfelelő öltözködéssel csodákra leszel képes! :)

Na és a legfontosabb, néhány személyre szabott (pontosabban a Te testalkatodra szabott),  csini szerelés a rucik.hu-ról válogatva:

Itt ez az édes, fekete, kissé fényes naci! A sötét szín is slankít és az egyenes szabás is! Nem annyira fényes, hogy vastagítsa a combot, viszont a popsid szép kerek lesz benne, az tuti!

Hozzá pedig ez a csini, inghatású pólót ajánlom! Legyen szó munkáról vagy randiról, nagyon dögös leszel benne! Tudod miért? Mert a fekete öv szuper vékonnyá teszi a derekad, a fehér felső pedig ellensúlyozza a kicsit keskenyebb felsőtested! Egy push up-os melltartó pedig a kebelbarátnőd lesz!:)

Ezzel a szuper magas körömcipővel végtelen hosszú lábaid lesznek!:)

 

 

 

 

Kiegészítőnek nyugodtan válassz feltűnő darabokat! Ez a  csillogós, egymással remekül harmonizáló három kiegészítő fantasztikusan feldobja a szerelésed! Gyönyörűen csillognak, minden tekintetet garantáltan rád szegeznek majd! :)

 

Ez az édes és mégis dögös tunika az egyik kedvencem! Magam is körte testalkatú vagyok, úgyhogy imádom a világos színeket és hordom is felsőként!:) A fehér, mint tudjuk, kicsit erősít, tehát egy sötétebb alsórésszel már meg is van a vágyva vágyott kontraszt, ami kiegyenlíti az arányokat! Egy fekete nacival, és ezekkel a kiegészítőkkel biztosan gyönyörűnek fogod érezni benne magad! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

szólj hozzá : körte divat tippek típus testalkat

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr962449968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása