RSS

Az ideális melltartó

írta: rucik.hu ; 2011.01.12. 14:39

A tegnapi bejegyzésben megmutattam pár borzalmas melltartó bakit! Persze, ez nem jelenti azt, hogy csak ezek vannak, de ezek a leggyakoribbak és a legszembetűnőbbek, úgyhogy a tegnap leírtakkal nem árt senkinek sem tisztában lenni! Olyan ez, mint a „fekete nadrághoz és cipőhöz nem veszünk fehér zoknit” szabály.:) De még vicces csíkosat sem!:)
Ma azt szeretném megmutatni, hogy milyen melltartókra van feltétlenül szükséged, illetve néhány vicces darabot is bemutatok, csak úgy elrettentésképpen!:)



1. Az átalakítható melltartó

 

Pántnélküliként, nyakba akasztósként, keresztpántosként is viselheted. Kötelező darab, ha szereted szabadon hagyni a vállad!

 

 

 
2. Varrás nélküli melltartó


 

Ez a típusú melltartó teljesen sima felületet biztosít, ezáltal szinte eltűnik a ruha alatt. Akkor hordj ilyet, ha a felsőt teljesen rásimul a kebleidre! Így nem rontanak a csúnya varrások az összhatáson!:)

 

 
3. Teli kosaras melltartó

 

Teljesen befedi a melleket a kosár, a vállpánt rendszerint kicsit széles, biztos tartást adva így a nagyobb melleknek is! Ha C kosárméretnél nagyobbat hordasz, mindenképp legyen ilyen melltartó is a szekrényedben.

 

 


4. Félkosaras melltartó

 

Ennél a melltartótípusnál a kosár alacsonyan fejeződik be és kerek dekoltázst ad. Remek megoldás kerek nyakú ruhákhoz, topokhoz. Nagyon szép dekoltázst biztosít, így ez is alap darab!:)

 

 5. Sportmelltartó

 

Ez kötelező minden nőnek! Legalábbis mindenkinek, aki legalább hobbi szinten mozog!:) Úgyhogy remélhetőleg minden nőnek!:) Hihetetlen, de még a kis mellek is óriási távolságot képesek bejárni melltartó nélkül futás közben. Úgyhogy ne kockáztass, mindig legyen rajtad sport közben meggfelelő tartást biztosító cicifix!:)

 

 6. Merevítő nélküli melltartó

Ha nem szereted a melltartót, mert kényelmetlennek érzed (és nem azért, mert nem jó a méret!), akkor merevítő nélküli típust válassz. Sajnos ez csak a kismellűeknek jelent megoldást, mert a túl nagy keblekhez nem biztosít megfelelő tartást!:(

 

 

Milyen lehetőségek vannak még?:) Akkor most jöjjenek a kevésbé ismert darabok?:)

1. Szilikon melltartó


Ez nem azért került a vicces darabok közé, mert használhatatlan darab! Sőt! Csakmert kissé szokatlan anyagú, ezért inkább ebbe a csoportba került! Remek találmány, de sajnos ez is csak max. C kosárméretig nyújt biztonságos tartást! De vége a pántokkal, varrásokkal, merevítővel vívott kényelmetlen harcnak!:) Persze, nem mindenki tudja megszokni, de egy próbát szerintem megér!:)

 

 
2. Evőpálcika tárolására alkalmas melltartó


 

Igen, van ilyen! Az biztos, hogy hihetetlenül multifunkcionális! Hiszen nem is vár egyebet az ember a cicifixétől, mint hogy legyen hol az evőpálcikáját, villáját, kisbicskáját tartani!:) Na jó, ennek tényleg semmi értelme. De van ilyen!:)

 

 

 3. Visszaszámlálós melltartó

Az időzített melltartó-bomba már 2009-es japán Triumph-találmány, a gyártó az egyedülálló nőket célozta meg ezzel a darabbal. A melltartón egy digitális óra számol vissza - ez jelképezi az adott hölgy biológiai óráját, és aszerint kell beállítani, hogy mikorra tűzte ki viselője az esküvő végső időpontját. Ha időben megérkezik a szőke herceg fehér lovon, akkor minden oké: behelyezik a gyűrűt a melltartó kis résébe, amely elkezdi játszani a nászindulót, és az óra is leáll.

3. Hőre formálódó melltartó


 

Ez a melltartó megkeményedik, amikor hideg van, de amikor hozzáér a bőr, tollpuha lesz. A Lisca fehérnemű cég által gyártott Smart Memory Bra legalább olyan használhatatlan, mint amilyen drága!:)

 

 


5. Kétkezes melltartó


 

Azt hiszem, ezt inkább nem kommentálom! :D Hogy mi ez? Fogalmam sincs, de melltartóként árulják! Végül is, tényleg tartja a mellet!:)

 

 


Higgyétek el, még folytathatnám az agyament melltartók sorát, de ez most nem célom!:) Mérjétek rendszeresen a mellkerületetek, ruházzatok be erre a néhány alapvető darabra, végezzetek némi melltartornát, és hidratáljátok a bőrt rendszeresen!:) Ez a legkevesebb, amit büszkeségetek érdekében megtehettek!:)

szólj hozzá : tipp divat vicces tippek fehérnemű öltözködés melltartó

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr162578963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása