RSS

Hogyan hord a melltartód?

írta: rucik.hu ; 2011.01.11. 14:52

A kérdés elég egyszerűnek tűnik!:) Minden nő tudja, hogy és hova tegye a melltartóját!:) Akkor miért is van az, hogy annyi rosszul megválasztott melltartót lát az ember az utcán mászkálva?! Jó persze, nem kell mindenkinek az árral együtt úsznia, nekem például volt egy barátnőm, aki meg volt győződve arról, hogy a harisnyát a nyaka köré kell tekernie. Nem vitatkoztam vele, de mindig megmosolyogtam. A melltartóviselés viszont nem csak esztétikai kérdés. Ez az a ruhadarab, amire kivétel nélkül mindegyikünknek szüksége van. Ha kicsik a keblek azért, ha nagyok, azért. Remélem, már senki nem hisz abban a városi legendában, hogy a melltartó miatt hamarabb megereszkednek a mellek! Ok. Ez nem igaz. Akárki mondja, ne hidd el. Ha a barátnőd, akkor sem!:) A jól megválasztott méretű és formájú melltartó tartást ad büszkeségeidnek, sőt, megakadályozza, hogy a gravitáció idejekorán éreztesse a hatását!:) Ez főleg a sportolás közben viselt sportmelltartókra igaz!



Először nézzük, mi az, amit SOHA ne tegyél magaddal és a melltartóddal!:)


 1.    A melltartó fehérnemű, tehát ne mutogasd! (kivéve a strandon, de az ugye fürdőruha!:) Semmilyen körülmények között ne villantsd ki a melltartód pántját, vagy hátrészét. Ez különösen igaz a melltartód hátsó részére! Még egy atlétából nem olyan kínos, ha kicsit kilóg a testszínű (!!!) pánt, addig a hátsó villantásra nincs bocsánat!:)

 



2.    Szörnyen ciki, ha egyáltalán nem veszel melltartót, mielőtt kilépsz az utcára. Először is, mert a „csüggedő” keblek lesújtó látványt nyújtanak. De ha tegyük fel, elégedett vagy a formájával, akkor is, minek mutogatod őket fűnek fának? Állítólag Jennifer Lopeznek saját cickóbimbó masszőre volt, hogy az átsejlő kis dudor kellő keménységű legyen!:)

 



3.    Nyakbakötős ruhákhoz pánt nélküli vagy nyakbakötős melltartót illik viselni. És itt igazából visszatértünk az elős ponthoz!:) Ezek a fazonok ugyanis csak akkor szépek, ha szabadon hagyják a vállakat, és semmilyen felesleges madzag nem látszódik. Trikókhoz is érdemes ilyen fazont választani, de itt annyi a könnyebbség, hogy lehet kapni úgynevezett melltartócsipeszt, amellyel a hát közepén, a trikó hátrésze alatt össze lehet húzni a melltartó pántjait.
 


 

4.    Fehér felső alá testszínű, vagy fehér melltartó dukál! Már a gimiben is szörnyen felhúzott, amikor láttam, hogy az iskolai ünnepélyekre a lányok a fehér ing alá fekete melltartót vettek. Vagy Micimackósat. Vagy valami hasonló borzadályt. Nekem is van fekete melltartóm, mégsem a fehér ing alatt akartam mutogatni. Még a gimiben elment. De már nem vagyunk gimisek!:)

 

5.    Ha nem megfelelő méretű melltartót veszünk, akkor az sajnos vagy bevág, vagy eláll. Egyik sem kellemes. Elég csúnya hurkák képződhetnek a háton, ha nem elég nagy a melltartónk kerülete, illetve „szép” duplamelleket csinál a túl kicsi kosár. Ne feledjük évente kétszer ellenőrizni a mellünk alatti kerületet, illetve a mell legnagyobb részén mért kerültet, mert már akár 2-3 kilónyi súlyingadozás befolyásolhatja kebleink méretét. Úgyhogy elő azokkal a centisekkel!:)



6.    Szilikonpánttal próbálod „leplezni” a melltartód pántját? Öreg hiba! A szilikonpánt rettentő kényelmetlen, nem levegőzik alatta a bőr, így könnyen bepirosodik, ráadásul egyáltalán nem „láthatatlan”. A szép, nyári napsütésben gyönyörűen visszaveri a fényt, szóval abszolút használhatatlan, ronda és a legjobb lenne elégetni az összeset!:) ennél már csak a virágos, pöttyös, pillangós stb. szörnyűségektől vagyok jobban kiakadva!:)

 



A következő részben a különböző melltartófajtákkal fogok foglalkozni, illetve megpróbálok hasznos tanácsokkal segíteni!:)
 

szólj hozzá : tipp divat tippek fehérnemű öltözködés típus

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr82576687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása