RSS

A Lila Akác köz lakóinak öltözködési titkai!:)

írta: rucik.hu ; 2011.01.17. 19:17

Az elmúlt hetekben egyre többet foglalkozunk azzal, hogyan öltöznek a sztárok. Miért is tesszük ezt? A válasz elég kézenfekvő!:) Mert ők olyan közel vannak a „tűzhöz”, hogy szinte mindig naprakész információval rendelkeznek arról, mi számít trendinek egy adott évszakban. Nem azért mutatunk be bejegyzésről bejegyzésre egy-egy hírességet, hogy egy az egyben lemásolhassuk az öltözéküket. Ha valaki ezt szeretné, azt is könnyedén megteheti, de minket sokkal inkább az motivál, hogy bemutassuk, nem kell drága disagner cuccokat vásárolnod ahhoz, hogy mindig naprakész és alkatodnak megfelelő legyen a ruhatárad! A képek alapján láthatod, hogy Te is könnyedén öltözhetsz úgy, mint aki körül stylistok hada nyüzsög!:) Szóval jó csemegézést ez alkalommal is!:)


Mesés hangulatú külvárosi környék, gyönyörű házak, csodás kertek, kedves és barátságos emberek. Ez nem más, mint a Lila Akác köz! Ebben az idilli, csupa boldogsággal átszőtt utcában élnek a "Született feleségek" férjeikkel vagy éppen férjeik nélkül.:)
Ez a sorozat is, akárcsak a már korábban bemutatott Szex és New York, érettebb, idősebb nőket mutat be. Stílusuk ugyan nem olyan kifinomult, mint a divatmániás Carry-é, de talán épp azért olyan könnyű azonosulni velük!:)


Nézzük akkor, hogyan öltözik egy Született feleség. Vagy egy született leendő feleség!:)


 Susan Mayer, megformálója Teri Hatcher, az egyedülálló anya, aki mindig hihetetlenül mókás helyzetbe kerül!:) Lehet, ha engem zárnának ki meztelenül a házból, nem tartanám annyira viccesnek, de az biztos, hogy amerre Susan jár, csőstül jön a baj!:) Öltözködésében elsősorban a kényelem dominál. Úgyhogy nem csak nőies, de sportos is a ruhatára. Ha szeretnél Te is lezseren és kényelmesen öltözködni, akkor egy szűk farmer lesz számodra a legjobb választás. A farmer önmagában elég sportos benyomást kelt, de nőies kiegészítőkkel – mint például a képen látható gyűrű, karkötő, fülbevaló és öv, na meg persze a kissé elegáns hatású táska – nagyon csinos benyomást kelthetsz. A farmer azért legyen egyenes szabású, mert az szinte mindenkinek jól áll, és mert remekül hangsúlyozza a nőies csípőt! Felülre egy hosszított fazonú pólót válassz, mert az optikailag nyújtja a derekad!:)

 


 

A gyönyörű vörös hajú Bree… akire mindenki úgy tekint a környéken, mint a tökéletes anya és feleség. Mindenki, kivéve a családját. A konzervatív Breet leginkább szorosan záródó felsőkkel, visszafogott kosztümökkel, összefogott hajjal tudnám jellemezni. Azért van néhány ötlet, amit elleshetünk tőle, főleg ha az irodai öltözékünket akarjuk összeállítani!:) Ez a fekete selyem ing hihetetlenül csinos. Jól leplezi az esetleges apró fölösleget. A ráncolása optikailag nyújt, főleg, ha alulra is sötét nadrágot veszel! A kissé szigorú összhatást legjobb, ha csillogó kiegészítőkkel ellensúlyozod! Egy strasszos karkötő, egy szép fekete fülbevaló és egy nagyméretű gyűrű – mindössze erre lesz szükséged. És persze egy nő elmaradhatatlan fegyvertára, a pici borítéktáska, amibe valójában rengeteg életmentő dolog belefér!:)

 


 

A valaha rendkívül sikeres Lynette mindenről lemondott azért, hogy példás családanya lehessen. Állandó kimerültséggel küzd és éppen ezért legkisebb gondja is nagyobb annál, milyen a szerelése. Gyakran látható a sorozatban bő pulóverben vagy ingben. Ha Te is Lynettehez hasonlóan lavírozol a példás családanya tökéletes alkalmazott szerepe között, valószínűleg kevés időd marad az öltözködésre! De egy ilyen zsabós ing farmerrel mindig csinos, nőies benyomást kelt. Vegyél fel hozzá egy vékony, fehér övet, ami szépen kiemeli a csípőd, egy hosszú, dekoltázsra simuló nyakláncot és hozzá illő fülbevalót! Mindössze néhány perc az egész, a megjelenésed mégis kifogástalan lesz!:) A kicsi fekete táskát itt is bevetheted, mert ehhez a szereléshez is tökéletesen illik!:)

 


 

A gyönyörű és fiatal Gabrielle igenis szeret öltözködni!:) Mivel vérbeli csábító, fontos számára a megjelenése. Ami természetesen kifogástalan!:) Ha a gyönyörű Gabrielle ruháját szeretnéd a szekrényedbe, válaszd ezt a magasított derekú egybe ruhát, ami ellenállhatatlanul hosszú combokat kölcsönöz majd számodra!:) A lila ruhához persze lila kiegészítők járnak.:) Nyugodtan válassz nagy, feltűnő bizsukat, mert a ruha viszonylag egyszerű szabású! Ez a köves karkötő, a csini gyűrűvel és hozzá illő nyaklánccal remekül illik majd a ruhához. És ne feledkezz meg a pici táskáról sem, hogy legyen miben magaddal vidd a szájfényed!:)

 


 

A kissé férfias nevű Edie remekül ellensúlyozza öltözködésével a nevét!:) Ő a legrettenthetetlenebb pasi vadász az egész környéken!:) Hódításainak se szeri se száma!:) És egy vérbeli csábító a lehető legtöbb bőrfelületet mutat magából!:) Ezért szükséged lesz egy miniszoknyára, ami a gyönyörű combjaidat villantja a világnak, egy mélyen dekoltált topra, ami a kebleidet tünteti fel jó színben, és hangsúlyos kiegészítőkre!:) Vastag karkötőre és gyöngyös fülbevalóra és persze egy táskára. Ez a szerelés ugyan nem a hétköznapokra van kitalálva, de hódításhoz tökéletes!:)
 

A ruhákat megtalálod egyenként is a rucik.hu webshopban!:)
 

szólj hozzá : tipp stílus divat ruha tippek hírességek öltözködés nyaklánc nadrág felső karkötő pulcsi típus testalkat

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr862591200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása