RSS

Öltözz játékosan!

írta: rucik.hu ; 2011.01.13. 10:26

Már javában tart a farsangi szezon! Pontosabban január 6.-a óta! És ami a legjobb, hogy még legalább február közepéig tartani is fog!:) Mi a jó a farsangban? Hogy az ember kicsit „kivetkőzhet” önmagából és újra előtörhet belőle a gyerekes oldala!:) Ha a barátaiddal a közeljövőben bulit szerveztek, az mindenképpen jelmezes legyen, mert most annak van a szezonja!:) Nehogy azt hidd, hogy a farsang csak a gyerekeknek való! Hihetetlen történelmi múltra vezethető vissza, és már régen is a legfontosabb szempont ilyenkor, a pár találás volt! Van is erről egy vicc: „Mária Terézia udvarában farsangi bál van. Egyik testőr nem ismerve fel a háttal álló királynőt, nagyot üt a fenekére. Hátrafordul a királynő, és a testőr egy pillanatig ijedten mered rá. De feltalálja magát: - Felség, ha a szíve is olyan kemény, mint a feneke, akkor el vagyok veszve!”
Az a legjobb az egészben, hogy ilyenkor gátlások nélkül az lehetsz, aki igazán lenni szeretnél! Úgyhogy ne fogd vissza a benned lévő játékos gyermeket!



Mi most abban nyújtunk segítséget, hogyan valósítsd meg az elképzelésed, ha nem jelmezkölcsönzőből akarod beszerezni a szükséges ruhát!:) Egyszerű, hétköznapinak tűnő ruhákból is lehet, szinte megtévesztésig hasonló öltözetet készíteni! Ami a legjobb, utána nem kell elrejtened a szekrény mélyére, mert más kiegészítőkkel ugyan, de hordhatod tovább!



  

Lara Croft állítólag a az egyik legismertebb figura a világon, még azok is hallottak róla, vagy látták valahol, akik amúgy sohasem kerülnek számítógép közelébe, és semmi pénzért nem játszanának számítógépes játékokat. És minden bizonnyal az egyik legdögösebb csaj is a kis forró nacival, a mélyen dekoltált topjával és az elmaradhatatlan fegyverekkel. Könnyen beöltözhetsz Te is Lara Croftnak, webshopunkban a nacit is, a felsőt is, a vastag karkötőt is beszerezheted, játékfegyvert pedig bármelyik játéküzletben kaphatsz! Csak ne feledd el befonni a hajad!:)

 

A Word of Warcraft 2004-es megjelenése óta is töretlen sikernek örvend! És ami nem csak a férfiak körében! Egyszerűen beöltözhetsz Te is ennek a tündéri elfnek, ha a drámai megjelenést kedveled! Egy gyönyörű, fehér csipkeruhára lesz szükséged hozzá, megfelelően elegáns karkötőre és fülbevalóra, illetve hosszú pótfülekre!:)

 



 Inkább harcos nőnek öltöznél? Xéna már kissé idejét múlt!:) A Rappelz nevű 3D-s online játékból sokkal jobb ihletet meríthetsz!:) Viszont ehhez kicsit többre lesz szükséged, mint egy  bőrhatású cicanaci és mélyen dekoltált topp! Itt a kiegészítők is jelentős hangsúlyt kapnak! A karkötő, a fülbevaló és az öv fontos kellékek, de még nem árt beszerezned egy fiús bakancsot, és egy vállvédőt, meg alkarvédőt. Ó és hát persze valami hosszú játékfegyvert!:)

 


 
Az angyalok és démonok uralta Aion földjén, fantasztikus csaták, tetszetős grafika és szerepjátékhoz illő játékmenet biztosítja a remek élményeket! Ha Aion stílusba szeretnél öltözni, velünk ezt is könnyedén megteheted! Ennek a karakternek a lemásolásához a következőkre lesz szükséged: gyönyörű, piros, csipkeszegélyű ruha, strasszos karkötő, fülbevaló és nyaklánc, és természetesen a frizuráról sem szabad megfeledkezned!
 

Természetesen még folytatjuk az ötletelést, úgyhogy ha ma nem is találtál még kedvedre való "jelmezt", a következő részben biztosan fogsz!:)

szólj hozzá : tipp farsang divat ruha vicces tippek öltözködés bizsu

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr652580677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása