RSS

Milyen egy igazi Jégkirálynő?

írta: rucik.hu ; 2011.01.06. 11:38

Most már csak egyetlen évszak maradt ki az elemzésből, mégpedig a tél!:)
Miért is ilyen fontos, hogy a szerint válasszunk színeket, hogy milyen színtípusba tartozunk? Ha a ruházatunk színe egyensúlyban van és harmonizál a hajunk, bőrünk, szemünk színével, az emberek bennünket fognak észrevenni, nem a ruhánkat. Ha megtanuljuk, hogy melyek a mi színeink, és mi a saját stílusunk, csak azt fogjuk megvenni, ami illik hozzánk. Az eredmény, pedig egy sokkal kiegyensúlyozottabb ruhatár lesz!


Akkor lássuk a hiányzó láncszemet, a tél-típusú nőt!:)


Ha tél típus, akkor nekem ösztönösen Hófehérke jut eszembe! Gyönyörű, fehér, porcelánbőr, világos szemek és fekete haj…Na de persze ez sem csak ilyen egyszerű fekete-fehér képlet!:) A tél típusnak is vannak árnyalatai, lássuk ezeket!:) Őket könnyen össze lehet keverni az ősz típussal. Hogy valaki tél típusba tartozik, annak biztos jele, hogy napfény hatására a bőre igen gyorsan  barna színt kap.
Jól felismerhetők a tél típusok sötét szempilláikról és szemöldökükről is. Ajkaik inkább kékes, mint sárgás tónusúak.

Ha tél típus vagy, a bőröd valószínűleg nagyon világos. Olyan, akár a porcelán.:) Az arc sosem rózsás, szeplők lehetnek rajta.  Bár első hallásra talán meglepő, de ide tartozik a Dél nőtípus, akiknek az arcbőrére jellemző a hűvös, enyhén olajszínű tónus.

A ’telek’ szemszíne zöldeskék, kék, ibolyakék, szürke, szürkéskék, fekete, feketésbarna, mogyorószín lehet. Jellemző rájuk az írisz körüli szürke gyűrű.

Eredeti hajszínük hamvas barna vagy fekete, gyermekkorban lehet hirtelen szőke is (utóbbi hajszínre felnőttkorban csak a nagyon világos bőrűek festessék a hajukat).

A tél színei kékes alaptónusúak. Leginkább a sötét és hideg színek állnak jól nekik. Mint egy igazi Jégkirálynőnek!:) Kerüld azonban a meleg árnyalatokat, ha tél vagy, és azokat a színeket, amelyek sárgás árnyalattal bírnak.
Legjobb választásnak a fekete, a fehér, a mentazöld, a zöld, a sötét kékeszöld, a halványkék, a kékeslila, az ibolya, a szilvakék, a babarózsaszín, a ciklámen, a fukszia és a málnaszín bizonyulnak majd!
 
Néhány öltözködési tipp a tél típusoknak:
 
-    Kerüld a tört árnyalatokat, mert unalmasnak hatnak.
-    Az élénk kék viszont nagyon jól passzol Hozzád!
-    A harisnya színei lehetnek szürkék, ezüstösek, és a fehér, fekete, kék is éppen megfelelő.
-    Ékszerek közül is inkább az ezüstöt válaszd!
-    A hajfestésnél a hideg árnyalatok ajánlottak, egyénhez szabva a fekete, a padlizsán, a borvörös, a sötét és hamvas  barna, vagy a sötét hamvas szőke.
-    A fekete legyen ruhatárad egyik alapszíne!
-    A legjobb hatást a fekete viselésekor kontrasztos színekkel érheted el. Például fekete zölddel.
-    Legjobban az ezüstszínű kiegészítők állnak.



Ezeket a ruhákat bátran hordhatod, ha tél-típusú vagy! Mindegyiket a rucik.hu-ról válogattuk Neked!

 

 

 

 

szólj hozzá : tipp stílus divat ruha ősz tél tippek öltözködés felső típus testalkat

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr212564603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása