RSS

Tippek az ősz-típusú nőknek!

írta: rucik.hu ; 2011.01.05. 11:22

Nem ismerted fel magad egyik korábbi, színtípusokról írt bejegyzésünkben sem? Hát akkor most jöjjenek a sötétebb hajú hölgyek! Eddig a világos hajú és bőrszínű nők voltak terítéken, hát itt az ideje, hogy a többiek is sorra kerüljenek!:)

 

 

Lássuk az ősz típust!:)


Attól, hogy valaki az ősz típusba tartozik, még nem jelenti azt, hogy csendes, visszahúzódó természet! Sőt!:) Általában kreatív, erőteljes, ösztönös, barátságos teremtések.:) Már ha lehet hinni a pszichológiának!

A tipikus ősz alkat bőrszíne sárgás arany, amelyet gyakran szeplők díszítenek, sokszor lehet pezsgős árnyalatú is. Ugyanakkor a bőrszín lehet rózsaszínes elefántcsont is, vagy arany-bézs is, egészen a bronzszínig. Az ősz nők a meleg alaptónusok ellenére gyakran sápadtak. Nehezen barnulnak, ugyanakkor szegények könnyen leégnek. Úgyhogy nagyon magas faktorú naptejre van szükségük nyáron.

A hajuk többnyire vörös vagy legalábbis vörösesen csillogó. Minden árnyalat megtalálható közöttük a gesztenyebarnától a rézszínen és vörösesszőkén át egészen a répaszínig. De elfér ezen a palettán a sötét aranyszőke és a sötétbarna is.

Általában élénk, feltűnő szemszínnel áldotta meg őket sors, lehet sugárzó világos kék, mély olívazöld, de az aranyfoltos szem sem ritka. Szempillájuk és szemöldökük sokszor azonban színtelen.


Milyen színek illenek hozzád?



Kerüld a halvány árnyalatokat önmagában, valamint a hideg színeket. A legelőnyösebb színek: a mustársárga, a sárgásbarna, az aranybarna, a mahagóni, a kávébarna, az olajzöld, a fenyőzöld, a világoslazac szín, a lazacrózsaszín, a piros, és a rozsdabarna. Az ősz a természet natúr alapszíneiben néz ki igazán jól. A színei intenzív, meleg, árnyalt színek, aranyló alaptónussal. Ezeket a színeket érdemes keresned!


Hogyan öltözködj?


-    A harisnyád legyen aranybarna, világos vagy sötét bézs, fahéj vagy olívaszín.
-    Az alapruhatár kialakításában az olajkék játszhatja a főszerepet, főleg akkor, ha a hajszínednek enyhe vöröses beütése van, kombinálhatod mohazölddel, nádzölddel, törtfehérrel vagy akár narancssárgával is.
-    Kiegészítők legyenek aranyszínűek, vagy természetes anyagból készült bizsuk.
-    Hordj barnát, padlizsánt nappalra és bíborvöröset különleges alkalomra.
-    Ha szeretsz a középpontba lenni, kipróbálhatod a skarlátvöröset is!
-    Szemhéjfestéknek minden meleg, földszínű árnyalatot válassz.
-    A hajfestéshez ajánlott színek a rézvörös, mahagóni, vörösesszőke, aranyszőke, gesztenyebarna és a meleg sötétbarna.


Mi ezeket a ruhákat ajánljuk neked a rucik.hu-ról!:)


 

szólj hozzá : tipp divat ruha ősz tippek öltözködés típus

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr632562147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása