RSS

Így öltöznek a sztárok!

írta: rucik.hu ; 2011.01.05. 09:22

Tegnap megnéztük, miben jár bevásárolni Jennifer Aniston, miben sétálgat Sandra Bullock Los Angeles utcáin, és mit visel egy laza délutáni kávézáshoz Ashley Tisdale. Ha nem is akarjuk lemásolni a ruhatárukat, ötletet azért érdemes meríteni belőle!
Sorozatunk mai részében újabb négy képet – négy öltözéket – szeretnék megmutatni Neked, hogy biztosan találj a stílusodnak megfelelő inspirációt!:) Nem mellesleg  elérhető áron beszerezheted sikkes összeállításokat!:)

Mai első alanyunk Jessica Alba. A szépségéről és kifinomultságáról híres 29 éves amerikai színésznő nemcsak a vörös szőnyegen ellenállhatatlan, de utcai öltözködése is példamutató. A hétköznapokon lezser, vagány, ugyanakkor rendkívül nőies a stílusa. Egy finom anyagú nyári ruha, derekat kiemelő övvel, és egy kényelmes cicanadrág mindössze, amire szükséged van ehhez a megjelenéshez! Kifinomult ízlésre vall ez a remek párosítás, használd te is ezeket az alapvető ruhákat!

 

Jessica Simpson szintén a kényelmes összeállításokra esküszik! Az énekes-színésznő nem tartozik a 32-es méretű sztárok közé, így ruhatárában a testhezálló darabok mellett helyet kaptak a lezser darabok is! Ha Te is szívesen elpalástolnál egy-két kilót, ami a hasadra rakódott, egy ilyen denevérujjú felsőben könnyedén megteheted!:) Jessica nagyon jól döntött, hogy egy szűk farmert vett fel hozzá, mert remekül ellensúlyozza vele a bővebb pulóvert!:)

 

 

Nem sűrűn készül kép Victoriáról farmerben, vagy magas sarkú nélkül. Még az edzőterembe is kiskosztümben megy!:) Talán mindig a pedáns, angol úrihölgyet szeretné megjeleníteni a focistafeleség!:) Mindesetre ez a ruhája nagy kedvencem. A magasított derekú szoknya nem csak az ilyen vékony nőknek áll jól, az egyszínű inggel pedig rendkívül elegáns, mégsem hivalkodó. Egy ilyen ruhában Te is hasonlóan csinos lehetsz!

 

 

Angelinát többször is a világ legjobb női közé sorolták. A decemberi Vouge-nak adott interjújában elismerte, hogy a ruhatára igen kicsi, sőt azt is elárulta, hogy miért öltözik mindig feketébe: "Mert hasznos" - jelentette ki. A fekete karcsúsít és garantáltan elegáns megjelenést biztosít! A vörös szőnyegen is egy egyszerű darabban jelent meg. Egy hasonló, jól használható koktélruhára Neked is szükséged lehet!

 

Ne feledd, a bemutatott ruhákat mind megtalálod a rucik.hu-n!:)

 

 

 

szólj hozzá : tipp stílus divat ruha sztárok tippek hírességek öltözködés öv felső pulcsi

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr892561913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása