RSS

Lesd el a sztárok divat ötleteit!

írta: rucik.hu ; 2011.01.04. 08:44


Könnyű a hírességeknek- gondoljuk gyakran – hiszen asszisztensek, tanácsadók hada veszi őket körbe, hogy mindig a legjobb formájukat mutassák a külvilág felé. Persze még nekik sem jön mindig össze, ilyenkor egy kis jóérzéssel nézegetjük az előnytelen képeket, hogy „Lám, lám, ők sem tökéletesek.” Ez így is van jól, senki sem hozhat ki mindig 100%-ot magából, viszont érdemes tőlük néhány hasznos dolgot ellesni! A most induló sorozatunkban, bejegyzésről bejegyzésre végigmustrálunk néhány hírességet, megnézhetitek, miben vásárolgatnak, mit vesznek fel baráti találkozókra, étterembe, és ötleteket kaptok ahhoz, hogyan nézzetek ki Ti is olyan jól!:)

 


Jennifer évek óta a legjobban öltözött hírességek között van. Stílusa kifinomult, letisztult, mégis hihetetlenül nőies. Ő maga így nyilatkozott a divatról: „Szeretem a divatot, és azt is, ha a divathoz értő emberek megmutatják, mi áll jól. Nem vagyok az a típus, aki szezonról szezonra lecseréli a ruhatárát. Követem a divatot, de nem szeretem, ha a divat irányít.” Ezt mindenképp érdemes eltanulnunk tőle!:) Ha tetszik ez az összeállítás, szerezz be Te is egy fehér, egyenes szárú térdnadrágot, amit színében kontrasztos, fekete, nyakba akasztós toppal tehetsz izgalmassá. Egy meleg, rohangálós naphoz tökéletes szerelés!:)


Kevés dolog van, ami kényelmesebb viselet a farmernál. És szerencsére a munkahelyünkre is nyugodt szívvel felvehetjük.:) Főleg, ha követjük Jennifer példáját, aki az egyenes szárú farmerét fehér inggel, zakóval és magas sarkúval tette nőiesebbé! Ez az egyszerre kényelmes és csinos viselet szinte mindenkinek jól áll!

 


Sandra Bullock stílusa nem hivalkodó. Mindig csak annyit mutat magából, amennyit kell, sportosan elegáns. Kerüli a harsány színeket, de öltözéke azonban nem mondható emiatt unalmasnak! Sőt! Természetesen ne feledjük, hogy már a 40-es évei közepén jár, mégis hihetetlenül jól néz ki! 
Ha szeretnél Te is hasonlóan csinos lenni, csak egy tunikára, egy leggingsre (vagy a mostanában olyan divatos jeggingsre) lesz szükséged. Egy kis lendületet adhatsz az összhatásnak, ha néhány színes kiegészítőt veszel még magadra!



A fiatalabb, kicsit rockosabb stílus kedvelőinek figyelmébe ajánlanám Ashley Tisdale outfitjét. A Disney csatorna üdvöskéje mindig is a laza, vagány szereléseket kedvelte. Könnyen "lemásolhatod" a stílusát, mindössze egy jópofa, hosszított pólóra, egy gyűrt hatású selyemnacira és egy vagány csizmára lesz szükséged! Fiatalos, mégsem csak a tiniken áll jól!:)

Ha a képekre kattintasz, egyből a rucik.hu oldalán találod magad, ahol jobban szemrevételezheted az ajánlott ruhákat!:) Jó keresgélést!:)

szólj hozzá : tipp stílus divat sztárok tippek hírességek öltözködés nadrág

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr22559156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása