RSS

A nyár-típusú nő színei

írta: rucik.hu ; 2011.01.04. 11:01

Már megismerkedtünk az előző bejegyzésben a különböző színtípusokkal, és azzal, hogy miért fontos mindenkinek az, hogy tisztában legyen a saját típusával. A mai bejegyzésben a nyár típusú nőknek szeretnénk tanácsokat adni!:)
Ne feledjük, nem az alapján tartozunk egy évszaktípusba, hogy melyik a kedvenc hónapunk!:) A szem-, haj-, és bőrszínünk dönti ezt el helyettünk!

 


Nézzük akkor, milyen egy vérbeli nyár-típusú nő!:)


A nyár lágy, meleg, napfényes, csupa életöröm! Ezért imádjuk.:) Egyes pszichológusok lelkialkatot is társítanak a színtípusokhoz, ez alapján, az idetartozó nők intelligensek, sokoldalúak, kifejezetten kreatívak, azonban könnyen befolyásolhatóak és nem túl kitartóak. Hogy ez mennyire igaz, azt mindenki döntse el maga. A pszichológia tévedhet, de a színek nem hazudnak!:)

A "nyarak" bőre általában vékony, így az erek kicsit kékes alapszínt adnak az arcuknak. De a legjellemzőbb a rózsaszínes tónusú bőr. Ám a nyár típus nem feltétlenül sápadt, némelyikük kifejezetten pirospozsgás, illetve létezik egy olívás árnyalat is, ők világos bőrük ellenére könnyen lebarnulnak. Általában szükségük van némi sminkre ahhoz, hogy az arcuk "élénkebbé" váljon.

Szemük szürkéskék, világoskék, kékeszöld, olajszürke, mogyoróbarna. Enyhén borúsnak tűnhet a tekintetük, mert a szemfehérje tejszerű, nem kontrasztos a szivárványhártyával. (Ez most az anatómia kedvelőinek szólt!:D)

Ez a típus gyermekkorában gyakran egészen világosszőke, de legtöbbjük hajszíne kiskamasz koruk tájékán besötétedik. Leggyakrabban elégedetlen a hajszínével, mert nem találja elég fényesnek, így sokan festik a hajukat. (Bár ez elég sok nőre igaz! :D)

Ezek a színek illenek a legjobban Hozzád, ha nyár-típus vagy: vízkék, tengerzöld, halvány rózsaszín, púderrózsaszín, orchidea szín, fukszia, rózsa, halványlila, levendula, ametiszt, halványszürke, szilvakék.

Még néhány praktikus tanács a nyaraknak:


-    Kerüld a meleg árnyalatokat és a sárgás tónusokat!
-    Sminked legyen világos és finom.
-    Ne használj erős kontúrt, mert előnytelen a lágy vonásaidhoz.
-    Arcpirosítód legyen halvány, pink, vagy rózsaszín.
-    Kerüld a meleg tónusú hajfestékeket.
-    A világos és hideg tónusok kombinációja a legjobb az öltözködésben.
-    A fekete remek kontrasztot ad a szőke hajadnak.
-    Legjobban az ezüstszínű ékszerek illenek Hozzád!


Ezekkel a ruhákkal biztosan megtalálod az összhangot:


 

szólj hozzá : tipp divat nyár tippek öltözködés típus

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr582559459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása