RSS

10% kedvezmény minden termékünkre, hogy jól induljon az év!:)

írta: rucik.hu ; 2011.01.03. 12:36

Kár szépíteni a dolgon, a december az egyik legköltségesebb hónapja az évnek. Bármilyen romantikus is ez a hónap, de magasabb a villanyszámla az 1 millió égő miatt, amivel a házat hangulatos fényárba burkoltad, legalább egy kis apróságot kellett venni a legtávolabbi unokatestvérednek is, az ünnepi menü elkészítéséhez sem épp csak egy csomag száraz tésztára és egy üveg majonézre volt szükséged….szóval egy szó, mint száz, ha a derékméreted nem is, a pénztárcád minden bizonnyal karcsúbb lett néhány centivel!

Viszont! Végre itt a január, amikor nem kell egész nap a konyhában tüsténkedned, és foglalkozhatsz egy kicsit végre Magaddal. Már nem azon kell gondolkodnod, hogy vajon az unokahúgod milyen ajándéknak örülne, hanem azon, hogy Te, mivel lepd meg Magad!
Hát akkor most jó hírünk van számodra!  Azért, hogy egy kicsit a pénztárcád is fellélegezhessen, 10 napig – január 4.-étől 14.-éig - 10% engedménnyel vásárolhatsz meg mindent, amit a rucik.hu-n találsz! És itt most nincs csillag és apró betűs rész, hogy kivéve a bizsuk, szoknyák, nadrágok, ingek, pulóverek.:) Tényleg mindent, és tényleg 10 %-al olcsóbban  vehetsz meg 10 napig!:)

 
Hogy végre magadnak is kedveskedhess valamivel!:)

szólj hozzá : stílus divat akció tippek öltözködés

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr862556723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása