RSS

Szilveszteri ruci tippek!

írta: rucik.hu ; 2010.12.17. 12:58

Egyszer ezt olvastam valahol a Szilveszter éjszakáról: „Az optimista azért marad fenn éjfélig, hogy lássa az újév beköszöntét, a pesszimista meg azért marad fenn, hogy megbizonyosodjon az óév elmúlásáról.”:)
Elég sok szilveszteri bulit volt már alkalmam végig élni: voltam már zajos szórakozóhelyen, hangulatos házi buliban, családi vacsin, stb., de az idén valami újat szeretnék csinálni! :D Olyat, amit még nem volt! Szóval otthon maradok a kedvesemmel, és az össze szilveszteri népszokást végig próbálgatjuk, hátha valamelyik bejön :)!

Szóval lencsét fogunk enni malac sülttel, meg pezsgővel koccintani éjfélkor, mert attól fogunk ám jövőre anyagilag gyarapodni! Ja és halat is sütök, mert ugye ahány pikkely, annyi pénzecske a következő évben; tollas pogácsát is gyúrok majd természetesen, hogy tudjam, ki hal meg az idén (az ilyet mindig jó előre tudni); fánkot eszünk még, mert az áldást hoz a házra, éjfélkor, pedig előszedem a bőröndöket, hogy sokat utazzunk a következő évben. :) És miután ezt az egész rituálét végigcsináltuk, elégedetten és a gazdagság biztos reményében - na meg persze legalább két kilóval kövérebben - lefekszünk aludni, hogy kipihenten nézzünk a jövő év elé, ami a rituáléknak köszönhetően, biztosan nagyon sikeres lesz!:)

De ha Téged nem vonz ez a remek program, amit én kieszeltem magunknak, vagy egy kicsit szociálisabb vagy, mint én leszek az idén szilveszterkor, akkor egyértelmű, hogy megfelelő parti öltözetre lesz szükséged!:) Vegyük végig a lehetőségeket, miben érdemes szilveszterkor pompáznod, attól függően, hogy hova vagy hivatalos!:)

Az első lehetőség, hogy egy nagyszabású partira mész, ahol egyértelműen Te szeretnél a legelbűvölőbb és feltűnőbb lenni! Na, ehhez mindössze egy elbűvölő és feltűnő ruhára lesz szükséged!:) Mondjuk ezek közül valamelyikre:

Na és persze ezekhez a csinos buli ruhákhoz legalább ilyen feltűnő kiegészítőkre lesz szükséged:

egy csillogó karika fülbevalóra,

 

 

 

 

 

egy bájos, elipszis formájú köves gyűrűre,

 



 

 

 

erre a nagy medálos, élénken csillogó nyaklácra,

 

 

 

 

 

 

és erre az édes, szürke műbőr övre.

 

 

 
Ha mindezek megvannak (tudod, a rucik.hu-ról mindegyiket megrendelheted!), akkor már csak a jó hangulatodra lesz szükség ahhoz, hogy magabiztosan és boldogan búcsúztasd az idei évet!:)

szólj hozzá : stílus divat szilveszter tippek öltözködés nyaklánc felső bizsu

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr802521737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása