RSS

Miben húzd az igát, avagy a dolgozó nő fegyvertára 2. rész

írta: Rucik.hu ; 2010.12.08. 18:21

Nem tudom, Te milyen sűrűn nézel tévét. Én nem vagyok nagy tévérajongó, de a közelmúltban volt egy baromi jó sörreklám, amire felkaptam a fejem. Épp házavató buli van és a nő is, a pasi is körbevezeti a haverokat a házban. A nő megmutatja a gardróbját a csajoknak, a pasi a sörös hűtőjét és mindenki sikítozik, mint a tini lányok a Robie Williams koncerten. Na, nekem is ez az álmaim netovábbja! Nem Robbie, hanem egy szoba méretű gardrób. A minőség és a mennyiség nem számít, csak sok legyen és jó! :) Azért ez így nem igaz, mindjárt részletesebben kifejtem, miért! :) Csakhogy. A hálószoba méretű gardrób még nem garantálja nekem azt, hogy jó ízléssel válogatok belőle. A kis elmefuttatásomból végeredményben azt akartam leszűrni, hogy hiába van sok ruhád, attól még nem biztos, hogy elégedett leszel, ha a tükörbe nézel. Amikor pár sorral feljebb azt írtam, hogy csak sok legyen és jó, azt tényleg viccnek szántam! :) Nem az a lényeg, hogy sok legyen, hanem az, hogy JÓ!

Tegyünk fel akkor egy valósabb helyzetet, mint az előbbi. Valószínűleg Te nem sikongatsz reggelente a gyönyörűségtől, mikor kinyitod a gardróbod. Mert az nem 25 m2-es. Sőt, még csak nem is egy külön szoba, hanem csak egy kétajtós szekrény. Ráadásul annak is a felét a pasid télikabátja foglalja el. Na, ilyenkor mi a teendő? Egy korábbi bejegyzésben már részletesen kielemeztem, melyik az a három felső, aminek feltétlenül ott kell lennie a szekrényedben! És nem is akárhol. Legfelül, mert akkor biztos lehetsz abban, hogy nem tudsz mellényúlni. Átvitt és szó szerinti értelemben sem!:)
Akkor most megvizsgáljuk, milyen alsókra van szükséged egy alap ruhatárba. Igen, egy kétajtós szekrény méretű ruhatárban, aminek, mint tudjuk, a fele a pasidé!


 1. Kell neked egy farmer. De nem is akármilyen. Olyan, ami tökéletesen áll rajtad. Mondjuk ez evidens, de az már nem annyira, hogy melyik farmer passzol a leginkább a popsidhoz! :) Felejtsd el a furcsa koptatásokat és a szakadt nacit. Gondolom, ezt azért mondanom sem kell! :) Általános szabály, hogy minél sötétebb és testre szabottabb, annál jobb. Ha zakót veszel hozzá és magas sarkút, akkor elegáns, ha viszont pulcsit és balerina cipőt, akkor lezserebb. Azért imádom ezt a nadrágot, mert nagyon jól kombinálható szinte mindennel! :)

 

 

 

2. Emlékszel még arra az időre, amikor a nők nem járhattak nadrágban dolgozni?
Ha igen, akkor valószínűleg Hozzád a postás csenget a nyugdíjjal, és nem kell már dolgozni jármod! ;) És amúgy gratula, hogy tudod használni az Internetet ennyi idősen! :) Szerencsére már nem azokat az időket éljük! Az egyenes szabású elegáns nadrág azért jó befektetés, mert szinte mindenkinek jól áll. Nem kell vacillálnod vásárlás közben, csak a megfelelő méretet kell kiválasztanod! A lényeg, hogy a dereka elég magas legyen, hogy eltakarja a feneked és a hasad. Elég ciki lenne, ha lehajolnál az elgurult tolladért az értekezleten, és mindenki a bugyid színét vizslatná. Ezt a nadrágot jó szívvel ajánlom, hiszen sötét színe miatt jól hordható, és mint írtam, rendelkezik az egyenes szabású nacik minden előnyével! :)

3. Térdig érő ceruzaszoknya

A ceruzaszoknya mindig menő. Marilyn már az ötvenes években pompázott benne. És még mindig divatos, szóval nem kell attól tartanod, jövőre már nem veheted fel. Itt is a legcélszerűbb sötét színt választanod, hiszen azt még bátran feldobhatod világos felsővel, vagy kiegészítőkkel. Azért ezt a szoknyát ajánlom, mert egy hihetetlenül édes masni díszíti a hátsó sliccet. Úgyhogy nem csak praktikus, hanem szuper nőcis viselet! :) Tuti jó választás kardigánnal, zakóval, inggel és pulcsival egyaránt! Az ideális szoknya! :)
Ha viszont nem szoktál ennyire elegánsan öltözni a munkahelyedre, akkor Neked találták ki ezt az ugyanilyen fazonú, de farmerből készült szoknyát. Egy mintás harisnya és kész a tökéletes irodai megjelenés!

 

 

4. Leggings
Nem igaz az a rémhír, hogy a leggings csak a magas, vékony lábú lányoknak álln jól. Pontosabban nem teljesen igaz! :) A leggingsek már legalább 2 szezon óta uralják a divatot és még maradnak is egy ideig, az biztos, látva a töretlen népszerűségüket! :) Az idei év slágere pedig a farmerhatású jeggings, aminek a neve a jeans és leggings szavak összevonásából ered! Jópofa, ugye? :)  Ha nem áldott meg a sors gazella lábakkal, akkor mindössze annyi a dolgod, hogy olyan felsővel, vagy ruhával kombináld, ami elég hosszú ahhoz, hogy eltakarja a legszélesebb részed! Úgyhogy egy ilyen remekül kombinálható nacira mindenképp be kell ruháznod! :)

 

Ennyi volt a móka mára, ne feledd, még folytatjuk a kiegészítőkkel és a ruhákkal! Addig is nézelődj kedvedre a rucik.hu-n!:)

 

szólj hozzá : tipp divat tippek öltözködés nadrág farmer

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr672502540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása