RSS

Csinos ruha a röpködő mínuszok ellen

írta: Rucik.hu ; 2010.11.30. 19:24

Hát, bármennyire is szerettem volna megúszni az idén, sajnos elkerülhetetlenül megérkezett a tél. Én személy szerint ennek nem örülök! :/

Sokáig még reménykedtem, hogy ha elég erősen gondolok arra, hogy maradjon meleg az idő, akkor az is marad. De úgy látszik nem szuggeráltam elég erősen! Vagy az univerzum fittyet hány rám! :) Sajnos fázósfajta vagyok. Nem is kicsit. Nem szeretek reggel arra ébredni, hogy olyan hideg van odakinn, hogy szerintem még a jegesmedve is csak szivatóval tud elindulni.
Mindegy, próbálom azért a jó oldalát is látni: forralt bor, karácsonyi vásár, szilveszteri buli, stb. de sajnos a hideg mindent elront! :( Na és persze az öltözködés… az sem egyszerű ilyenkor. Amikor kilépsz a kapun, hideg van. A metrót már belehelték az emberek, ott csak szimplán büdi, langyos levegő terjeng, de nincs vészesen hideg (mint tudjuk, a büdösbe még senki sem fagyott meg), a munkahelyeden pedig fűtenek ezerrel. Az ember lánya hogyan öltözzön fel akkor, hogy ne fagyjon szét az utcán, de ne is süljön rá az irodaszékre?!


A titok nagyon egyszerű: réteges öltözködés! Milyen evidens, mégsem könnyű kivitelezni. Sokan azért tartanak attól, hogy több réteget is magukra vegyenek, mert attól félnek, minél több ruha van rajtuk, annál vastagabbnak tűnnek majd. Nos, az aggodalom tényleg nem alaptalan. Ha nem a megfelelő ruhákat vesszük egymás alá! De egy jól összeválogatott réteges öltözet semmivel sem mutat kövérebbnek, mégis melegen tart, illetve ha már megcsapott a hőség, akkor van mit levenned magadról!
Ne gondold, hogy a jó meleg télikabát megoldás lehet mindenre! Tényleg kell egy meleg kabi, de ha csak egyrétegnyi ruhát veszel fel, félő, hogy egy kevésbé fűtött helyiségben – ahol kabátban nem illik lenni – már fázni fogsz.

Lássuk, mit vegyél mire, hogy csinos legyél, mégse fázz!

Farmer. Amivel nem lehet mellényúlni! :) Ha nagyon hideg van, bátran vegyél alá harisnyát, de egy szoros szárú farmerbe, ami alá nem fúj be a hideg szél, nem valószínű, hogy fázni fogsz.


Felülre érdemes ezt a csinos kis pulcsit felvenned, ami alá akár egy szűk pamut trikót is vehetsz. A dekoltázson lévő kis strasszok a hószállingózást juttatják eszembe! :) Az egyetlen igazán jó dolog a télben! :)


A pulcsi fölé pedig ezt a selymes tapintású hosszított fazonú kardigánt ajánlom, mert védi a derekadat is! Ne feledd, ha gombos kardigán van rajtad (vagy cipzáros), az nem lóghat ki a kabát alól, mert nem elegáns! Mindkét felső vékony anyagú, ugyanakkor jól tartják a hőt, szóval nem fogsz bennük fázni, mégsem tűnsz majd töltött galambnak!


Mivel a szürke pulcsi már strasszokkal díszített, így válassz hozzá egy egyszerű nyakláncot, mondjuk ezt a szép, ezüstszínű, apró medállal díszített kis bizsut.

A fülbevaló, viszont lehet hangsúlyosabb, feltűnőbb darab. Mint például ez a csinos karika fülbevaló! :)
Ha ezeket kapod magadra munkába menet, nem fogsz fázni, amíg a metrót eléred, és ha beértél az irodába, gond nélkül leveheted a kardigánod is!

A rucikat és bizsukat megtalálod a rucik.hu weboldalon. :)

szólj hozzá : divat tél tippek öltözködés nyaklánc bizsu

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr702484281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása