Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
RSS

Öltözz Te is úgy, mint a Szex és New York főszereplői!

írta: rucik.hu ; 2011.01.14. 10:59

A Szex és New York minden idők legkedveltebb sorozata a nők körében! Igazából nehéz eldönteni, hogy a divat, vagy a 4 lány kesze-kusza élete ültette le a képernyők elé azt a rengeteg nőt minden héten!:)  De az is lehet, hogy ezt nem lehet ezt ilyen élesen elhatárolni egymástól! Ha a sorozatot nem is követte valaki figyelemmel, Carrie, Samantha, Miranda és Charlotte stílusa akkor is legendás, így nem hagyhatjuk mi sem figyelmen kívül!:)
A mai bejegyzésben megvizsgáljuk mind a négy karaktert külön-külön, és ahhoz adunk ötleteket, hogyan öltözhettek fel hasonló stílusban Ti is, mint a sorozatbeli kedvenc szereplőtök!:)


Lesd el Carrie Bradshaw divattrükkjeit!


Sarah Jessica Parker -  azaz Carrie- gyengéi a gyönyörű és méregdrága cipők, imádja az  extravagáns ruhákat és a csinos kiegészítőket. Nincs konkrét stílusa, leginkább az eklektikus megjelenés jellemző rá. A sorozatban ő a legnagyobb divat fanatikus, ő az, akit leginkább foglalkoztat a divat világa. Lakásában tornyosulnak a divatmagazinok, ismeri az összes neves márakát, rendszeres látogatója a divatheteknek. Bármit vesz fel, stílusa kicsit rendhagyó, kissé különc. Semmilyen szabályt nem követ, szereti keverni a különböző stílusokat. Ha nem is szeretnél ilyen hektikusan öltözni, mint a sorozatban néha Carrie, a képen látható öltözéket könnyen „lemásolhatod”!:) Egy fehér, derékban megkötős ruhára lesz hozzá szükséged. Ez adja az alapot, viszont a kiegészítők teszik izgalmassá „carriessé” a ruhát. Szóval ne feledd az aranyszínű, vastag karkötőt, a gyöngyös, nagyméretű fülbevalót.
 


A’la Cahlotte stílus!:)


 

Charlotte - Kristin Davis - romantikus és álmodozó, mindig ott van a barátnői mellett, ha bánat éri őket. Charlotte ruháira leginkább a romantika jellemző: virágos motívumok, masnik és csipkék sokasága. Charlotte nőies gardróbja a gazdag Park Avenue-i környék életmódjának tükre. Stílusa inkább klasszikus és időtlen. A pasztellszíneket kedveli a megfelelő kiegészítőkkel, melyek felvillantják játékos, és igazából meglehetősen kislányos énjét is. Ennek a stílusnak elengedhetetlen része a fűző. De ha a hétköznapokon is szeretnél fűzőt hordani, egy kicsit egyszerűbb darabot kell választanod, nem selyemből és csipkéből kirakottat. Az alábbi vállnélküli top tökéletes választás. Egy fekete, csinos nadrág, sok-sok pink kiegészítő (köztük ez a nagyméretű, pink kagylós nyaklánc, ami remekül feldíszíti a ruha nélkül maradt dekoltázsodat és ez a vékony bőröv) és természetesen rengeteg mosolygás tartozik ehhez a stílushoz!:)
 


A büszke, magabiztos nő, avagy Miranda stílusa.
 

A külvilág számára kemény nőnek tűnik, nem könnyen nyílik meg mások számára. A vérbeli tőzsdecápa csak épp az ügyvéd bizniszben!:) Talán ő az, aki a legkevesebbet foglalkozik a divattal. Számára az öltözködés csak egy szükséges „rossz”, nem követi vakon a divatot. Hét közben elég mereven öltözködik, hisz az iroda megköveteli tőle a professzionális megjelenést, de hétvégére elengedi magát!:) Nappali ügyvédi munkájához egyszerű vonalvezetésű ruhákat hord szívesen, míg a barátnőivel találkozva a lezserebb, fiatalosabb összeállításokat választ magának! Ehhez a stílushoz elengedhetetlen a ceruzaszoknya, ami nem rövid, és nem villantja a combokat (ami ugyebár nem is esztétikus az irodában), azonban szépen követi a csípő ívét és hihetetlenül nőies!:) Egy szép kis szatén ing tökéletes ehhez a szoknyához, akárcsak a pici, borítéktáska és a hosszú fülbevaló! Ez a fülcsi legjobban rövid hajjal, vagy feltűzött frizurával mutat!:)


Samantha az érett nő!
 

Samantha a  sikeres PR menedzser, a szexmániás, férfifaló üzletasszony. Élvezi az életet és ezt nem is rejti véka alá a korától függetlenül!  Munkája megköveteli tőle, hogy mindig a legjobb formáját hozza! Bár napközben az elegánsabb szerelések a dominánsak ruhatárában, de még a „legszigorúbb” kosztümbe is képes némi erotikát csempészni!:) Ez van, ilyen Samantha igazi énje!:) Úgyhogy ha hozzád ő áll a legközelebb, a mélyen dekoltált felsőket és a miniruhákat tedd szekrényed alapdarabjának!:) Az alábbi kivágott top külső ráncolásának köszönhetően akkor is remekül áll majd rajtad, ha esetleg van némi felesleg a hasadon. De ebben a felsőben amúgy is mindenki a gyönyörű dekoltázsodat figyeli majd!:) Válassz hozzá szűk, alakot követő nadrágot és nagyméretű kiegészítőket! A nyaklánc a hozzáillő karkötővel és gyűrűvel tökéletes választás lesz az alábbi szetthez!
 

Természetesen nem hagyjuk annyiban a négy lány stílusának elemzését, a következő bejegyzésben a lazább, bulizósabb szereléseket vizsgáljuk meg! Addig is keresgéljetek a rucik.hu-n!

szólj hozzá : stílus és szex divat ruha tippek new york hírességek öltözködés nyaklánc nadrág felső karkötő típus

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr712582927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása