RSS

Ruhatippek a legjobban öltözött hírességektől!

írta: rucik.hu ; 2011.01.06. 14:02

Szegény hírességek....sok szempontból nem lennék a helyükben! Én például nem örülnék neki, ha sétálgatás közben egy hapsi elém ugrana, hogy készítsen rólam egy képet, miközben az almám rágcsálom! Hát biztosan nagyon előnyös kép lenne!:) De hát a hírességek ezt is "elviselik" valahogy!:)
Viszont nekünk mindenképp jó, hogy az utcán sétálgatva is készül róluk kép, mert így megtudhatjuk, hogy a tengeren innen és túl, mit hordanak a 'dívák' hétköznap. Azt szokták mondani, mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának!:) Mi most nem ilyen képeket gyűjtöttünk össze, hanem olyanokat, amiket nyugodt szívvel alapul vehetsz! És még azt is megmutatjuk, hol tudod elérhető áron beszerezni a rucikat!:)

 

Christina Aguilera 1999-től napjainkig már szinte minden stílust képviselt. Pedig igazán nem mondható idősnek!:) Főleg a 20-as és a 40-es évek voltak inspiráló hatással mind a zenéjére, mind az öltözködésére. A hétköznapokon viszont lezserre veszi az összeállítást! Van kényelmesebb dolgot, mint egy szürke tunikába bújni, egy cicanadrággal?:) Hozzá magas sarkút és egy visszafogott láncot és egy óriási napszemüveget visel mindössze. Nem sok dologra lesz szükséged ehhez a stílusos, mégis egyszerű összeállításhoz!

 

 

Az overall kétségtelenül a tavaszi–nyári szezon egyik legfontosabb új ruhadarabja. Ha a pink overallt foszforeszkáló árnyalatokkal egészíted ki, biztosan feltűnő lesz a megjelenésed. Jessica Simpson viszont a laza, sportos megjelenésre esküszik, egy lapos talpú szandállal vette fel az amúgy feltűnő színű overallját! Ha nem szeretnél túlságosan színes lenni, akkor Te is fekete kiegészítőket vegyél fel hozzá!

 

 

 Kate Moss a vérbeli parti királynő!:) Számtalanszor beválasztották már a legjobban öltözött hírességek közé, mégis, hétköznapokon nem különleges, vagy extravagáns ruhákra, hanem a kényelemre esküszik. Egy combra tapadó leggings, és egy bővebb felsőre van szükséged ahhoz, hogy ilyen egyszerűen csinos legyen a ruhád!:)

 

Jennifer Aniston már két ruhával is szerepelt összeállításunkban. Talán azért, mert az ő stílusa nagyon közel áll hozzánk!:) A magas derekú szoknya szinte mindenki számára jó választás, mert ügyesen leplezi az apró súlyfelesleget, szépen kiemeli a csípő ívét és hosszú combokat varázsol. Ezt a szoknyát egy fehér ing bodyval érdemes (többek között) hordani, mert akkor nem kell azon aggódnunk, hogy véletlenül kibújik a szoknyából!:) A pici fekete táska pedig remekül illik az összeállításhoz!:)

A ruhákat megtalálod a nevükre kattintva, vagy keresgélj kedvedre a rucik.hu weboldalon!:)

 

szólj hozzá : tipp stílus divat ruha sztárok tippek hírességek öltözködés nyaklánc felső karkötő pulcsi

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr122564917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása