RSS

Nagy, téli divat bakik, amiket ne kövess el magad ellen!

írta: rucik.hu ; 2010.12.16. 09:05

Azt vettem észre magamon, hogy mióta ezt a blogot vezetem, sokkal figyelmesebben járok az utcán. Nézem az embereket, hogyan öltöztek fel aznap, és egyfolytában agyalok!:) Néha úgy odamennék egy-egy nőhöz, és azt mondanám neki: Olyan csinos vagy, miért rejtőzködsz ezekben a ruhákban?! De persze nem teszem!:) Nem rohanok le senkit, kéretlen tanácsaimmal!:) De attól még továbbra is nagy a kísértés!:)
Most szakítva, az eddigi írások tematikájával, ma nem tanácsot szeretnék adni Nektek, hanem olyan divatbűnöket mutatnék be, amelyeket jobb, ha ti nem követtek el, így télvíz idején! Van erről egy lökött vicc is: Paris Hilton és a barátnője beszélgetnek: „Tudtad, hogy idén az egyrészes fürdőruha a divat?” „Tényleg? És idén melyik részt hordják?” :D Na, ha nem is ennyire durva, de ehhez hasonló finomságokat gyűjtöttem össze Nektek!



1.    Nagyon dagad a kabát

Télen ugye nem könnyű csinosan és egyszerre melegen is öltözni! A megfelelő kabátválasztáshoz, hamarosan adunk Neked néhány ötletet, ott részletesen leírjuk, mit tegyél, illetve mit ne! Viszont az egyik legnagyobb hibát már most kiemelném, mégpedi azt, ha nem megfelelő méretű kabátot választasz. Amikor bemész a butikba, felpróbálod, mindig legyen rajtad legalább 2 réteg, hogy lásd, kényelmesen elférsz-e a ruhadarabban! Elég kiábrándító, amikor a kabát majd szétfeszül a viselőjén!

2.    Ha túl rövid a kabát

Ez a veszély tapasztalataim szerint elsősorban a fiatalabbakat érinti. A buszon gyakran látok tini lányokat, akik a veséjükre nem gondolva, kikandikáló derékkal indulnak neki a mínusz 5 foknak. A takaratlanul maradó derék és has inkább fog vacogtató, mint szexis látvány, ráadásul súlyos petefészek- és vesegyulladáshoz is vezethet. Hidd el, sapkában, sálban és szigorúan összehúzott kabátban még mindig sokkal szexisebb vagy, mint lázasan, kivörösödött orral és szemekkel.

3.    Pufi dzseki tűsarkúval

Na ez egy hatalmas NEM! Felejtsd el a stílus kavalkádot, mert inkább bazári hatást érsz el vele, mint jól öltözöttet. Persze, ennek a variációnak a fordítottja sem szerencsés, amikor valaki az elegáns kabáthoz sportos cipőt vagy termo sapkát húz.

4.    Tetőtől talpig feketébe bújsz

A fekete tényleg nagyon jól variálható szín, de nem kell csak azért varjúnak öltöznöd, mert itt a tél! Nyugodtan válassz színes kabátot, vagy legalább kiegészítőnek valami élénkebb színt, mert a sötét színek téged is lehangolnak! Ez a kijelentés különösen igaz akkor, ha amúgy is elég sápadt bőrszíned van, mert a fehér bőr fekete ruhákkal Frankeinstein menyasszonya megjelenést kölcsönöz!:) Az pedig nem túl szexi!:)

5.    Neon harisnyák

Már tavaly télen feltűntek a boltok polcain, de idén egyre több embert látok rohangálni bennük!:) A neon színű harisnyával nincs is gond, ha általános iskolás vagy!:) Egy komoly, érett nő ne akarjon úgy kinézni, mint egy gyerek! Nagyon jó, ha színes harisnyát választasz, főleg, ha a többi ruhadarabod egyszerűbb, sötét, vagy pasztellszínű, de akkor se neon zöldet, citromsárgát, vagy pinket!:) Jól mutathat viszont egy bordó, türkiz vagy narancs harisnya, különösen, ha a sálad, a kesztyűd vagy a táskád színében is visszaköszön ugyanaz az árnyalat!

6.    Bőszáru nadrág csizmába gyömöszölve

Ne akarj egy élére vasalt nadrágot, vagy egy trapéz nacit a csizmádba gyömöszölni. Elég nevetséges hatást kelt a csizmára buggyanó nadrág! Azt senki nem vitatja, hogy nagyon divatos a csizmába tűrt nadrág, de ehhez megfelelően szűk darabot kell választanod!

7.    Ne csinálj kötözött sonkát a lábadból

Ha egy kicsit vastagabb a vádlid, combod, akkor három dolgot feltétlenül kerülj: a vádliig érő cicanacit, a bokacsizmát és a kötött lábmelegítőt. Mindhárom ruhadarab optikailag tömzsibbnek mutatja a lábad, amit gondolom, egyáltalán nem szeretnél! Tovább ronthatsz az összhatáson, ha mindezt egyszerre veszed fel, ráadásul egy miniszoknyával. Na, az aztán egy óriási : NEM!

Remélem, hogy ezek a dolgok korábban sem fordultak meg a fejedben, és ez az összeállítás csak megerősített abban, hogy ezeket kerülnöd kell! De ha felismerted magad valamelyik pontban (ne adj’isten többen is), akkor még mindig nem késő, hogy a megbánás útjára lépj, és többet ne kövesd el (őket)! :D
 

szólj hozzá : tipp stílus divat tél tippek öltözködés bakik nadrág

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr222519088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása