RSS

Ne rejtegesd tovább az alakod! – sebészkésünk alá vettük egyik olvasónkat:)

írta: rucik.hu ; 2010.12.15. 11:02

Levelet kaptunk a múlt héten Esztertől, aki épp most váltott munkahelyet és az új munkája megköveteli Tőle a csinos megjelenést. Recepciósként dolgozik, és ugye Ő az első, akivel a cég ügyfelei találkoznak, úgyhogy kifogástalan kell legyen az öltözéke! Viszont korábban nem sokat foglalkozott azzal, milyen ruhát vesz fel, így nagy szüksége volt egy kis segítségre! Hát mi segítettünk is neki!:) Összeállítottunk pár ruhát, amiben csinos és magabiztos lehet az új munkahelyén, vagy akár egy barátnőkkel töltött délutánon! Eszter olyan kedves volt, hogy megengedte, hogy közzé tegyük a korábban készült képeket róla, és lefotózta magát nekünk az új ruháiban, így természetesen azokat is megosztjuk Veletek. Hogy lássátok Ti is a döbbenetes változást!:) Íme, a Neki írt levél egy részlete. (Az ajánlott termékek képei helyett azokat a képeket láthatjátok, amiket Ő küldött be magáról a ruhákban!)

Kedves Eszter!

Nagyon köszönjük a bizalmadat, amivel felénk fordultál! Igyekszünk megszolgálni!:) Hát akkor cincáljuk szét először a beküldött képedet!:)

Ugye nem haragszol meg, ha azt mondjuk, hogy sokkal többet kihozhatnál magadból?:)

A szürke farmer nem a legjobb választás, mert ehhez a cipőhöz nem elég hosszú a nadrág szára. A cipődre sokkal jobban rá kell lógjon a nadrág, viszont az sem jó, ha már a padlót törlöd fel vele!:) Egy szűken szabott farmer szépen összefogná és karcsúsítaná a combod. Bár szerintünk sokkal kritikusabb vagy a comboddal, mint amilyennek lenned kéne!:) A világos színek tovább erősítenek, úgyhogy csak akkor hordj világos nadrágot, ha az szépen követi a lábad vonalát! Ezen kívül kerüld a bársony anyagot, és a fényes nadrágokat, ha nem szeretnéd előtérbe helyezni a lábad!

Nézzük akkor e kék pulcsit a kardigánnal (vagy melegítő fölső?!). A leveledben azt írtad, 64 centi a derekad átmérője? Akkor hol rejtegeted? :) Ezzel a pulcsival nem 50 kilósnak, hanem legalább 60-nak tűnsz! Vagy direkt el akarod titkolni, hogy szép alakod van? :) A színek is sajnos elég egyhangúak. Ha nem szereted az élénk színeket, akkor a kiegészítőidbe csempéssz egy kis életet, és sokkal vidámabb lesz a szerelésed! :)

Na és ha már szétcincáltuk a ruháidat, lássuk, mit ajánlunk ezek helyett Neked!:)

Akkor kezdjük a nadrággal! Ugye azt mondtuk, hogy olyan nacit válassz, ami szűkebb szárú. Ez a farmer biztosan szépen formálná a combjaidat és télen, csizmába tűrve hihetetlenül dögös!:) Nagyon előnyös szabása van, a sötét színének köszönhetően kicsit karcsúsít is! Akár munkába is fölveheted, ha magas sarkúval és elegáns felsővel vagy zakóval kombinálod!

Felülre érdemes lenne egy kettő az egyben hatású pulcsit választanod, mert olyan, mintha inget is vettél volna a felsőd alá, ugyanakkor rém kényelmes!:) Szóval az elegáns megjelenés és a kényelem is letudva!:) Még jobb lesz az összhatás, ha a csizmád és a táskád színével harmonizáló övet is teszel a csípődre! A derék öveket most felejtsd el, mert ez a fazonú felső nem engedi meg, hogy a derekadra tedd az övet! De egy vékony csípőöv nagyon csini lenne vele!:)

 

 

Ha a munkahelyed megköveteli, hogy szoknyában járj, akkor a ceruzaszoknya mellett dönts, ami a térdedig ér. Ennél hosszabb szoknya nem feltétlenül előnyös, mert alacsony vagy (kivéve persze, ha magas sarkút veszel, mert akkor felvehetsz hosszabb szoknyát is, ha szeretnél), viszont combközépnél rövidebbet már nem illik munkahelyre hordani! Ez a selymes, fekete ceruzaszoknya rendkívül elegáns, hihetetlenül nőies és szépen kiemeli a fenék vonalát. És mivel ez a szoknya egyszínű, nyugodtan tedd érdekesebbé egy mintás harisnyával! Amúgy a harisnyákról még annyit, hogy kerüld az élénk, feltűnő színeket, ha rövid szoknyát veszel, mert az abszolút a combjaidra irányítja a figyelmet, de ha térdszoknya mellett döntesz, akkor akár egy élénkebb színűt is nyugodtan előhalászhatsz a szekrényedből.:)

 

Szeretnénk még egy nadrágot a figyelmedbe ajánlani! Egy szatén sortot!:) A rövid nadrágok nem csak nyáron hordhatók! Illeszd be őket a téli ruhatáradba is, ha nincs nagyon hideg odakinn! Persze harisnyával és csizmával. Biztosak vagyunk abban, hogy remekül állna a combjaidon ez a naci! Ha kicsit még félénk vagy, fekete harisnyával hord, mert úgy kevésbé feltűnő a nadrág hossza, de ha már megjött az önbizalmad (amit nagyon remélünk:), akkor vegyél testszínű, vagy színes harisnyát hozzá!
A kis melleket nem szabad rejtegetni. Bár lehet, hogy nem domborulataidról vagy híres, ne kendőzd őket, hanem - persze az ízlésesség határain belül - hangsúlyozd. Nyugodtan válassz dekoltált felsőket vagy pánt nélkülieket. Ezeket pont a kis mellekre találták ki - sokkal szebben mutatnak rajtuk. Az empire-szabás, a mell alatt vágott szabásvonal is ideális, mert keretet ad a felsőtestnek. Az átkötős darabok is jók lehetnek, ha szűkek derékban. Ez az inghatású póló azért jó választás, mert a derekad is kiemeli és a melleid is, ha megfelelő melltartó van rajtad! Úgyhogy csak bátran a dekoltázzsal!:)

A kis mellűek számára van még egy fortély, amit érdemes kihasználnod! A hát hangsúlyozása! Érdemes ezt is bevetned néha!:) A hátul mélyen kivágott felsők ugyanolyan szexisek, mint egy látványosan dekoltált.
A mellek optikai növelésének másik módja a zsabós díszítés a mellrészen! A különböző rátétek szép, kerek melleket eredményeznek! Használd ki ezt a lehetőséget is időnként!:)

Bár nem öltözködési tipp, fontos, soha ne görnyedj össze, mert így még inkább eltűnnek a melleid. Mindig húzd ki magad. Az anyukám erre azt mondaná, úgy állsz, mint egy popsin rúgott kérdőjel!:) A csípőd ne told előre, hanem húzd ki magad, pocit be, popsit ki! Evidensnek hangzik, a nők többsége mégsem áll egyenesen! Figyelj oda a tartásodra! A hátad meghálálja!:)

Írtad, hogy nem szoktál ékszert, vagy egyéb kiegészítőket hordani! Ezen most érdemes lesz változtatnod!:) Egy-egy bizsu hihetetlenül fel tudja dobni az összeállításodat! Mi most elsősorban azért ezeket ajánljuk Neked, mert a strasszos, ezüstös bizsukat szinte bármelyik ruhához fölveheted. Ezt a piros szettet pedig azért ajánlanánk a figyelmedbe, mert többségében fekete-fehér ruhákat mutattunk Neked, ezért érdemes legalább a kiegészítők színével játszani kicsit!:)

Reméljük, sikerült hasznos ötleteket adnunk, és sok örömöd leled majd az öltözködésben!:)"

U.I.: Hát eddig a levél!:) Azt hiszem, Eszter döbbenetes változása magáért beszél, fölösleges kommentálni! :) Tudjátok, mit vettünk észre? Amikor valaki elküldi nekünk a képét, hogy adjunk Neki tanácsokat, mindenki egyenesen áll. Viszont! Amikor visszaküldik nekünk az új ruhákban készült képeket, már mindenki pózol a fotón! Kivétel nélkül! :) Talán, mert sokkal magabiztosabbnak érzik magukat az új ruhákban?! Bízunk benne! :)
Ha kedvet kaptál Te is, egy kis sebészi beavatkozáshoz, és nem félsz a kíméletlen kritikától (azért annyira nem kíméletlen:) ) akkor küldj egy emailt a marti@rucik.hu-ra, vagy a hella@rucik.hu-ra és Téged is kezelésbe veszünk!:)

szólj hozzá : tipp stílus divat ruha tippek öltözködés nadrág bizsu típus

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr652517166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása