RSS

Mit vegyél fel a karácsonyi céges buliba?

írta: Rucik.hu ; 2010.11.25. 10:32

Képzeld, úgy döntöttem, hogy filmet fogok forgatni, aminek Te lehetsz a főszereplője!

Mivel profi filmrendező és forgatókönyvíró vagyok (nem is gondoltad volna rólam, mi? :D) Ezért kapásból két forgatókönyvet is készítettem, hogy eldönthesd, melyik szereppel tudsz jobban azonosulni. Mert ugye a színésznők mindig azt nyilatkozzák, hogy akkor hitelesek egy szerepben, ha személyes tapasztalatból ihletődik a játékuk. Szóval biztos, ami nem bizonytalan alapon, megírtam két forgatókönyvet is! :)


Lássuk őket:

Mindkét sztori ugyanúgy indul, úgyhogy csak a közepétől válik érdekessé a dolog. Az eleje így hangzik:
Karácsony előtt vagyunk egy héttel. Rájössz, hogy még senkinek nem vettél semmit, nyakadon 2 céges karácsonyi rendezvény és az egész család nálad telel. Rettegéssel vegyes gyomorgörccsel lépsz be a bevásárlóközpontba, ahol a lökdösődő tömeg láttán két lábon hordasz ki egy idegösszeomlást. Bedobálsz mindent a kosaradba, amit használható ajándéknak ítélsz, de a halpult előtt álldogálva már az is komoly fejtörést okoz, hogy a harcsapaprikáshoz vajon milyen hal kell. :) Azon gondolkodsz, hogy ebből az őrült vesszőfutásból hogyan lesz átszellemült karácsonyi ünneplés. Na mindegy, most nincs időd gondolkodni. Egy órán keresztül álldogálsz a pénztár előtt, ezalatt sikerül megnyugtatnod magad, hogy igen, jól döntöttél, a harcsapaprikáshoz tényleg harcsa kell, és mire hazaérsz, 15 perced marad arra, hogy eldöntsd, miben menj a céges buliba. Nincs dress kód, azt mondták, csak lazán, kényelmesen öltözzetek.

Na itt jön az egyes verzió:
Érzed, hogy elhatalmasodik rajtad a pánik. Fogalmad sincs róla, hogy mit vegyél fel. Szoknyát? Vagy az már túl elegáns? Szitkozódsz magadban, amiért eltörölték a kötelező egyenruha viselést, mert akkor legalább nem ácsorognál tanácstalanul a szekrényed előtt. A rendelkezésedre álló percek vészesen fogynak…és még sminkelned is kell…Ok, ez most nem fog összejönni. Kikapsz egy felsőt és egy nadrágot, összefogod lófarokba a hajad, és abban bízol, hogy mire késve odaérsz, már mindenki a bár előtt fog ücsörögni és nem lesz kíváncsi a te hevenyészve, szekrényből kikapott ruháidra.

Kicsit szomorú sztori, úgyhogy írtam egy vidámabb verziót is!

Szóval hazaérsz meggyötört idegekkel a bevásárlásból. Gyors zuhany - 3 perc-, előre kikészített ruhák felvétele - 2 perc -, sminkelés -5 perc -, frizura elkészítése- 5 perc-. 15 perc alatt elkészült a csinos, laza, mégis nőies viselet, és csak azért késel néhány percet a buliból, mert szeretnéd, ha hatásos lenne a belépőd!

Hogy csináltad mindezt? Nagyon egyszerűen. Már néhány nappal korábban megrendelted a rucik.hu-ról a tökéletes ruhát. Miért tökéletes? Mert szakértő kezek gondosan válogatták össze neked, hogy biztos lehess az elsöprő sikerben! Ráadásul mindezt még leértékelve és házhoz szállítva kaptad meg! Semmi fölösleges izgalom, mindössze néhány jól irányzott kattintás!
Akkor lássuk a medvét! Ezen a héten 10%-al olcsóbban juthatsz az alábbi buli szerkóhoz!:)

 

Egy csini, koptatott farmer naci, strasszokkal díszítve! A kövek csak finoman csillognak, úgyhogy nem túl feltűnő a díszítés, mégis izgalmas!:) Egy hosszított fazonú garbós póló, ami lezser, ugyanakkor kissé elegáns is; az egész összeállítást pedig ez az édes, vastag öv teszi izgalmassá! :)
(a címkék már a leértékelt árat mutatják)
Mint említettem, 10 százalékkal olcsóbban lehet most a tiéd! Ráadásul minden tizedik megrendelőnek INGYEN házhoz szállítjuk a rucikat! :)

 

 

 


A döntés csakis Rajtad áll, hogy melyik filmben vállalod el a főszerepet! :)

Ha rám hallgatsz, az utóbbit választod! :)
 

szólj hozzá : divat ruha akció tippek öltözködés nadrág öv felső

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr742472124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása