RSS

Díszítsd fel magad Karácsonyra!

írta: Rucik.hu ; 2010.11.19. 13:22

5 hét múlva karácsony! A családi és céges bulik időszaka. Úgy érzed, nincs egy göncöd, amit felvehetnél? Vagy az idei ünnepekre szeretnél valami újat, jobbat, csinibbet?

Kezdd velünk a karácsonyi bevásárlást! :))
Az ünnepekhez közeledve minden héten 3 terméket leárazunk! Nem is akárhogy! Komplett szerelésekhez juthatsz olcsóbban hozzá (tehát felső, nadrág és ékszer egyaránt)! Még arra is figyelünk, hogy testalkattípusoknak megfelelően válogassuk össze a rucikat, hogy megkönnyítsük a választást! És még tovább fokozzuk az élvezeteket, mert a leárazott termékekhez a blogon további ötleteket adunk, hogyan hordhatod, mivel teheted még színesebbé, változatosabbá!:)
Kíváncsi vagy rá, milyen akciók várnak rád? Jövő héten már meg is tudhatod. :)

Engedj a kísértésnek, mi engedünk az árakból!  :))

 Iratkozz fel a rucik.hu Postára, hogy saját kuponkódod legyen, amivel a karácsonyhoz közeledve egyre olcsóbban és olcsóbban szerezhetsz be ruhákat, pulcsikat, nacikat, bizsukat! Mindent, amire neked (vagy a barátnődnek) szükséged lehet! Az aktuális kedvezményről csak az fog értesülni, aki feliratkozott az Akciófigyelő Postánkra! (ne aggódj, nem fogunk spameket küldeni a címedre, csak akkor írunk, ha épp valamilyen rucit leáraztunk!) Ne maradj le róla, mert csak az első 100 ember kaphatja meg a kódot!!!

Ha elfogyna egy „tuti áras” termék, akkor olcsóbban megkaphatsz egy másikat, úgyhogy nincs veszteni valód! :)
 
Ha szívesen vennél néhány szuper ötletet arról, mi illene igazán az alkatodhoz és hajszínedhez, vagy csak úgy érzed, jól jönne egy kis segítség, írj nekünk bátran a marti@rucik.hu vagy a hella@rucik.hu címre! Küldj egy egész alakos fotót is magadról, (amit természetesen bizalmasan fogunk kezelni)! Stílus sebészeink remek és használható ötleteket adnak a megfelelő öltözet kiválasztásához! Írj bátran! :)


  Teremtsd meg a harmóniát a Személyiséged és a ruhatárad között!

szólj hozzá : divat ruha karácsony akció tippek

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr342459247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása