RSS

Így öltözködik Eva Longoria, Hayden Panettiere, Hilary Duff és Nicky Hilton

írta: rucik.hu ; 2011.01.07. 12:38

A sztárok ruháinak mustrálását nem tudjuk megunni!:) Miért is nem? Mert sok-sok ötletet nyerhetünk tőlük!:) Igyekeztünk olyan képeket és összeállításokat keresni Nektek, amiket könnyűszerrel felvehettek Ti is egy hétköznapi sétára, bevásárláshoz, randira. És mivel jön a tavasz (vagy legalábbis nagyon-nagyon bizakodóak vagyunk:) ), mi már lélekben a könnyedebb ruhácskákra készülünk!:)

Olyan divatikonokat válogattunk össze ma is, akik nem hordhatatlan ruhákat viselnek, mint a párizsi kifutók modelljei, hanem a ruháik ugyanolyan hétköznapiak és könnyen beszerezhetőek, mint amikbe mi is szívesen bújunk, ha nincs időnk órákon keresztül a tükör előtt ácsingózni!:)

Nézzük a mai terítéket!:)

 A gyönyörű és apró termetű Született feleség (aki igaz, hogy most épp válik) a hétköznapokon a laza stílusra esküszik. Ezen a képen épp egy haránt csíkos póló és egy fekete nadrág van rajta. Az ilyen csíkozású felsőket azok hordják elsősorban, akiknek arányos a felsőtestük, és nincs jelentős súlyfelesleg a hasukon. Viszont a melleket remekül erősíti ez a csíkozás!:) Egy kis csilingelős, gyöngyös nyakláncot ajánlunk hozzá.

 

 Úgy tűnik, ez a mai nap az alacsony nőknek kedvez!:) Hayden Panettiere magassága sem éri el a 160 centimétert, úgyhogy ő is Hollywood apró szépségei közé tartozik, akárcsak előző kolléganője! Viszont remekül segít a helyzetén a magas, telitalpú szandállal. Ez a rövid sort is remekül nyújtja a lábat, főleg, ha Te is magas sarkúval viseled! A melegebb időjárás elengedhetetlen kelléke a fehér csőtop. A fekete-fehér kombináció remek kontrasztot ad.:) Egy apró, fekete táskát ajánlunk még hozzá!:)

 

 Most egy kicsit hűvösebb napokra való ruhát szeretnénk bemutatni! Hilary Duff egy szürke, garbós tunikába bújt, hozzá, pedig egy szűk farmert húzott. Ez a redőzött nyakú tunika azokon is remekül áll, akiknek túl nagy a keblük, és azoknak is, akiket nem "áldotta" meg túlságosan a sors. A garbók igazából nem sok mindenkinek állnak igazán jól, de egy ilyen tunika szépen melegíti a nyakat, és jól hordható sokak számára!:) Tudta ezt Hilary is!:)

 

Nicky talán kissé kevésbé hallat magáról, mint az ifjabb Hilton lány, de közismert tény róla, hogy imád öltözködni! Mondjuk ez sokunkról elmondható!:) Az örökösnő hosszú lábait egy kis fekete minibe öltöztette, hozzá, pedig egy egyszerű fehér atlétát húzott. Mi ezt egy kicsit megbolondítottuk egy hasított mintás felsővel, így egy kicsit rockosabb, de még mindig nagyon csinos. Egy kis fekete lánccal teheted érdekesebbé a ruhát!:)

 

 A az ajánlott ruhákat egytől-egyig megtaláljátok a rucik.hu weboldalon!:)

 

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr152567207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása