RSS

Öltözködési tanácsok (nem)csak Hummingbirdie-nek!

írta: Rucik.hu ; 2010.11.30. 19:38

Nemrég Hummingbirdie megkeresett minket a blogon, majd emailben is, hogy szeretne élni az ajánlatunkkal, hogy „keresetlen” ötleteinkkel, kicsit megreformáljuk az öltözködését!:) Küldött magáról egy egész alakos képet, mi egy kicsit megkritizáltuk (persze csak kedvesen :D) szegényt, és ajánlottunk Neki ruhákat. Leginkább felsőket keresett, úgyhogy pulcsikat és kiegészítőket válogattunk össze, Ő pedig meg is vásárolt belőlük néhányat! :) Sőt! Lefényképezte magát az újonnan beszerzett rucikban és elküldte nekünk, hogy mi is szemtanúi lehessünk a változásnak! Úgyhogy megengedte, hogy közzétegyük az új képeit is, hogy mások is ötleteket meríthessenek belőle!
Először idéznék egy keveset a Neki írt válaszlevelünkből:

„Haladjunk lentről fölfelé a képed tanulmányozásában! :)
1. probléma: Az ugye nem egy edzőcipő a lábadon? :) Hacsak nem épp kocogni készülsz, vagy nem gimnazista vagy, akkor a sportcipő nem túl szerencsés választás. Kényelmes ugyan, de a kényelmes és csinos jelzők, nem feltétlenül ellentétei egymásnak! Ha nem szereted a magas sarkút, válassz egy kis bőr balerina cipőt. Bájos, kényelmes, divatos és nem tűnsz benne kamasznak!:). A kép alapján kicsit alacsonynak látszol, úgyhogy egy csinos magas sarkú cipőt/csizmát azért érdemes beszerezned, mert sokkal szebb és hosszabb lábakat eredményez. :)
2. probléma: A nadrággal az a gond, hogy felül a combodon túl szűk, alul a vádlidnál pedig túl bő. És emiatt a nadrág kicsit hanyagul fest. Az nagyon jó, hogy sötét színt választottál, mert az valóban optikailag keskenyít, de nem a megfelelő méretet és nem a megfelelő szabást választottad! Végül is más gond nincs vele! :) Egy jól passzoló fekete nadrág előnyösen karcsúsít (és ha hosszított orrú cipőt veszel hozzá, még tovább nyújtja a lábad), De ugyanúgy egy kicsit bővülő szárú farmer is jótékonyan kiegyensúlyozza a csípődet!
3. probléma: A blogon elég sokat foglalkoztunk a testalkattípusokkal. Örülök, hogy küldtél magadról képet, mert te tökéletes példája vagy annak, hogy tiszta típusok alig-alig vannak! :) Ránézésre a körte és a homokóra közötti átmenet vagy, de én személy szerint inkább a homokórák közé sorolnálak! :)  Szóval.

Elsősorban a felsők kiválasztásában kértél segítséget, úgyhogy lássuk a  Te választásod először: A kardigánoddal és a pulcsiddal az a probléma, hogy nem érnek pont a csípődig, így elég rossz helyen szélesítenek! Az alakod vizuálisan kettévágja ez a sötét-fehér kontraszt, amit a nadrág és a kardigán képeznek! Jó a kontraszt, de nem a megfelelő helyen van! Személy szerint egy mély nyakkivágású tunikát ajánlanék neked (ami alá azért nyugodtan vehetsz egy kis toppot is, ha nem szeretnéd nagyon közszemlére tenni a kebleid :D), mert a V kivágás szépen harmonizál a homokóraformával! Mindenképpen kell a derekadra egy öv, mert csak akkor tudod megmutatni, hogy ez a tested egyik legvékonyabb pontja! Nyugodtan válassz élénkebb színű felsőt! Ez a fekete fehér összeállítás klasszikus ugyan, de kicsit lapos is. (Remélem nem vagyok túl kegyetlen! :( )

 

 

Például ez a redőzött nyakú tunika biztos vagyok benne, hogy remekül állna Rajtad! :) Nyújtja az alakot és szépen követi a vonalaid! A kék színhez választhatsz feltűnőbb kiegészítőket is, ha szeretnél élénkebbnek tűnni, például ezt az édes kis kitűzőt! :)  A nyakláncot elhagyhatjuk, mert a tunikának már önmagában különleges nyakrésze van, nem kell túlbonyolítani a helyzetet egy nyaklánccal. :)

 

 

 

 

Biztos vagyok abban, hogy ez a fekete pulcsi is remekül állna Rajtad! Karcsúsított, így szintén a derekad emeli ki, illetve egészen a csípőig ér, nagyon csinos szabás! Centikkel vékonyabbnak érezheted Magad benne!
A fekete azért is jó választás, mert szinte bármilyen kiegészítőt felvehetsz hozzá, máris teljesen megváltozik az összhatás! Mintha egy másik ruha lenne Rajtad! :) Szóval lehetsz lazán sportos és elegáns is ugyanezzel a felsővel attól függően, hogy milyen bizsut veszel fel hozzá! :)
Ha nem szeretnél nagyon kiöltözni, vedd fel hozzá ezt a lila vékony övet! Hogy azért ne legyen túl visszafogott az összkép, egy extravagánsabb karkötőt és egy hosszú nyakláncot ajánlanék hozzá, ami szépen felékesíti a dekoltázsod, színben pedig mindkettő harmonizál az övvel! :)

 

 

 

 

Ha viszont elegánsabbnak szeretnél tűnni, akkor válassz strasszos, csillogós kiegészítőket! :) Ez a széles, strasszokkal kirakott karkötő, a hozzá illő nyaklánccal és gyűrűvel tökéletes választás! Hűvösebb napokon vegyél magadra egy lezser zakót vagy kardigánt (ha nem gombolod be, a nyitott eleje középre tereli a figyelmet, így szintén karcsúsít)
 

 

 

 

 

A harmadik ajánlatunk, pedig ez a mokka színű denevérujjú pulcsi! Ez is azért remek darab, mert kiegészítőktől függően felveheted sportosabb, illetve csinosabb nadrággal egyaránt! Nyugodtan felvehetsz hozzá egy széles, barna övet, ami remekül kihangsúlyozza a derekad! A gyűrűben látható csigamotívum visszaköszön a nyaklánc díszítésében, így hiába nem egy szett darabjai, nagyon jól illeszkednek egymáshoz!

 

Remélem, sikerül a tanácsaink alapján megfelelő szerelést összeválogatnod! Ha úgy döntesz, hogy rendelsz is az ajánlott termékek közül, akkor mi megajándékozunk egy pár csini fülbevalóval! :) Sok sikert az öltözködéshez! :)”



Hummingbirdie megfogadta a tanácsainkat és nem egy, de rögtön három felsőt is rendelt tőlünk! :)  A képek magukért beszélnek!:) Egy csinosabb, magabiztosabb megjelenésű Hummingbirdie néz vissza ránk (vagyis nézne, ha rajta lenne szegénynek a feje :D ) a képekről!:) Remélem, nem csak mi vagyunk elégedettek az eredménnyel, hanem ő is! :)
 

U.I.: Megtetszett Neked is az ötlet, hogy kielemezzék a „kegyetlen szemek” a ruhatárad? :) Akkor küldj egy képet Magadról a marti@rucik.hu vagy a hella@rucik.hu címre! :) Ha nem szeretnéd, nem jelenik meg a képed a blogon! :)

4 hozzászólás : tipp divat tél tippek öltözködés nadrág öv karkötő bizsu típus testalkat

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr112484321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kedves Stílussebész!

Sose gondoltam volna, hogy így is kinézhetek :)
Van egy apró hibája a képeknek, amiről eszembe jut egy ősi kínai, vagy dakota közmondás: Soha ne menj ki az utcára úgy, hogy a cédula csüng a ruhádról, mert félreértik. :)
Ez annak tulajdonítható, hogy csak feltéptem este a dobozt és azonnal magamra rángattam mindent és örömmel fogadtam a férjem dicsérő szavait. Közben pedig örültem, hogy már nem nézek ki a saját nagymamámnak. A cédula pedig vidáman pózolt velem.
A régi szereléssel kapcsolatban pedig egyedül a sportcipőre van annyi mentségem, hogy soha nem volt még ilyen kényelmes cipőm és aznap nem esett az eső, sem a hó, de így kívülről nézve valóban rémes.
A kedvencem a fekete felső, azt hiszem rendelek belőle még egyet, mert beleszerettem!
Örök hála!

HB
Maximálisan csak gratulálni tudok! A segítőknek is, és az "alanynak" is az eredményhez. :)
Közben csendben irigykedem... és gyűjtöm a bátorságomat :)
Kedves Mieli74!
Köszönjük szépen!:) Neked is nagyon szívesen adunk öltözködési tanácsokat! Az egész „sebészi beavatkozás” abszolút anonim módon történik, úgyhogy nem kell sokáig gyűjtögetned a bátorságot!:) A képeket kizárólag a tulajdonosuk hozzájárulásával tesszük ki a blogra, szóval, ha azt szeretnéd, akkor csak te fogsz tudni arról, milyen ruhákat ajánlunk Neked!
Üdvözlettel:
Hella és Márti
A Stílus Sebészek
Az alany köszöni!!:))
Azóta is tök boldog vagyok!!

HB

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása