RSS

Hohohohó.... itt a Télapó!

írta: Rucik.hu ; 2010.11.25. 16:08

Néhány évvel ezelőtt ezzel az üzenettel rémisztgettek a barátaim november vége felé:

„A rénszarvasok elhagytak, a krampuszok sztrájkolnak, kibicsaklott a bokám és beleszorultam a kéménybe! Úgyhogy az idén nem jövök. Üdv: Mikulás.” Persze nem voltam már általános iskolás, hogy ez a mondat különösebben szíven üssön, de ha belegondolunk, elég elkeserítő dolog, ami szegény Mikulással történt!

Ha igazán jó fejek akarunk lenni, akkor bevállaljuk, hogy az irodában, otthon december 6.-án mi helyettesítjük! :) Hátha lead pár kilót jövő télre, és kicsusszan a kéményből, és talán a krampuszok is megkapják a jogosan követelt, inflációt meghaladó, 10%-os béremelésüket, és visszaállnak a munkába! A rénszarvasok pedig rájönnek, hogy jobb a biztos meló, mint a bizonytalan zuzmó. Vagy mit tudom én, mit eszik a rénszarvas. A lényeg az, hogy most rajtad a sor, hogy bebizonyítsd, a Télapó nem csak egy erősen elhízott, szőrös pasi lehet. (Amúgy minden tiszteletem a Tiéd, kedves Mikulás, és nagyon remélem, hogy az idén nem felejted el, hogy allergiás vagyok a citrusfélékre! Köszi :)

Tehát az idén te leszel az iroda/család legaranyosabb tagja, mert mindenkit meglepsz legalább egy szaloncukorral. De akkor illő, hogy a szerelésed is az alkalomnak megfelelő legyen! Lássuk a lehetőségeket:

1. Beöltözöl igazi Télapónak. Sapival, kabáttal, csizmával, mű arcszőrrel, stb. Azon kívül, hogy nevetséges, kényelmetlen és meleg, az égvilágon semmi probléma nincs ezzel az összeállítással. Akkor, ha egy általános iskolában dolgozol. Alsó tagozatban. És senki nem jön rá soha-soha-soha, hogy te voltál az. És nem töltesz fel magadról képeket a facebookra, hogy milyen csini voltál. Mert hidd el, nem leszel az. Ez a ruci még Halle Berryn is ormótlanul állna!

 

2.  Felveszel magadra egy csinos piros ruhácskát, és abban nyűgözöd le az embereket! Például ezzel a kis édes darabbal! Garantáltan nem fognak összetéveszteni a krampusszal! :)

Finom csipke, selyem szalaggal a derekán! Na látod! Ilyen egy csinos Mikulásszerelés! Nyakláncot nyugodtan elhagyhatod, mert különleges nyakrésze van a ruhának, de ez a fülcsi és karkötő remekül illik hozzá!

 

 

 

3. A ruháidhoz piros kiegészítőt választasz. Valljuk be, nem mindenkinek áll jól, ha tetőtől talpig pirosban van. Ez a szín leginkább a sötét hajú, szürkés- zöldes szemű lányokhoz illik igazán. Ha te szívesebben meghagyod az ilyen típusú lányoknak és a torreádoroknak a pirosat, akkor csempészd be ezt a színt a kiegészítőid közé! :) Az is elég Télapós! :) Egy csinos, piros köves ékszer, egy vékony, piros öv, biztos, hogy szuper választás! Én személy szerint ezt ajánlanám neked a rucik.hu-ról összeválogatva:

 

 

Válaszd ezt a csinos, fekete, garbós tunikát, ami nem csak karcsúsít, de nagyon nőies is. Hozzá ezt az édes ezüstszínű fülbevalót és karkötőt ajánlanám. De mitől is lesz ez télapós? Hát ettől a pink övtől. Hordhatod ezt a kis bőrövet a derekadon, vagy a csípődre tolva, mindenképp csinos leszel benne!

 

 

 

 

 


A Télapó, ha jobban belegondolunk piros fehérben virít! :) Úgyhogy ezzel a fehér tunikával is tökéletes lehet a megjelenésed! :) A karkötő és a táska remekül kiegészíti a szerelést! És hát ugye a nélkülözhetetlen piros: ez a vidám, fából készült karika fülbevaló! :)

 

 

 

 

 

 


Úgyhogy látod, nem kell tetőtől talpig pirosba bújnod, de ha igazán stílusos szeretnél lenni. Mikulás napján, legalább EGY piros (vagy ahhoz hasonló színű) kiegészítőt csempéssz be a szerelésedbe! :)

1 hozzászólás : táska divat ruha tél télapó tippek öltözködés öv felső bizsu

A bejegyzés trackback címe:

https://stilussebeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr412472813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KERESEL VALAMIT?

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

OLDALAINK

süti beállítások módosítása